Varus ct, Varus Counter, Varus Counterları – Varus’a Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Varus ct, Varus Counter, Varus Counterları – Varus’a Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Varus Counter

Varus Counter

Varus counter (Varus ct)’dan bahsetmeden önce biraz kendisinin özelliklerinden bahsedelim. Daha sonra rakiplerine geçeceğiz.

Varus İntikam Oku; Kadim darkinlerden biri olan Varus, öldürme okunu saplamadan önce düşmanlarına işkence etmeyi, neredeyse deliliği sürdürmeyi seven bir ölümcül katildi. Büyük Darkin Savaşı’nın sonunda hapsedilmişti. Ancak yüzyıllar sonra iki Ionia’lı avcı bilmeden onu serbest bıraktılar. Özünün hapis olduğu yayı taşımakla lanetlediler. Varus şimdi, onun vahşi intikamını gerçekleştirmek için onu tuzağa düşürenleri arıyor, ama ölümlü ruhlar hala ona her adımda direniyor.

Öncelikle LoL karakteri Varus’un yeteneklerini hatırlayalım.

Varus Yetenekler

Canlı İntikam
Varus öldürmek ya da yardım etmek için, Saldırı Hızı’nı geçici olarak kazanır. Düşman bir şampiyon ise bu bonus daha büyüktür.

Deşen Ok
Varus, yayını gerip ateş etmeye hazırladığı süre uzadıkça daha fazla menzile kavuşan ve hasar veren güçlü bir atış yapar.

Maraz Sadağı
Pasif: Varus’un temel saldırıları bonus büyü hasarı verir ve Maraz’ı uygular. Varus’un diğer yetenekleri, hedefin maksimum Sağlığına dayalı olarak, büyülü hasar verip Maraz’ı patlatır. Aktif: Varus bir sonraki Deşen Ok’unu güçlendirir.

Ok Yağmuru
Varus, fiziksel hasara uğrayan ve zemini zedeleyen ok yağmurunu ateşler. Habis zemin, düşmanların Hareket Hızını yavaşlatır ve kendi iyileşmesini ve yenilenmesini azaltır.

Musibet Zinciri
Varus çarptığı ilk şampiyonu hareketsiz bıraktıktan sonra çevredeki etkilenmeyen şampiyonlara da yayılarak temas anında onları da hareketsiz bırakan bir musibet sarmaşığı fırlatır.

Varus Counterlar’ına (Varus ct) bir göz atalım.
Varus ct, Varus Counter, Varus Counterları:

Varus’a Karşı İyi Olan Rakipler

Varus'a Karşı İyi Olan Rakipler

Varus’a Karşı Kötü Olan Rakipler

Varus'a Karşı Kötü Olan Rakipler