Veri Madencileri Apex Legends Hayatta Kalma Modunu Ortaya Çıkardı

Veri Madencileri Apex Legends Hayatta Kalma Modunu Ortaya Çıkardı

Apex Legends Hayatta Kalma Modu

Apex Legends Hayatta Kalma Modu

Çalışkan veri madencileri, tüm Apex Legends’ın sırlarını yaymaya devam ediyor. Yalnız ve ikili modların olasılığı ile birlikte, bir hayatta kalma modu da ufukta olabilir gibi görünüyor.

ApexDBR, Apex Legends‘ın dosyalarında hem hayatta kalma hem de takım deathmatch modlarına dair referanslar keşfetti. Şu anda, oyun sadece bir takım modu ve tek, büyük harita içeriyor.

RealApexLeaks, GamingIntel ile paylaşılan biraz daha araştırma ve daha fazla ayrıntı ortaya çıkardı. Dosyalara göre, hayatta kalma modu oyunculara onları neşelendirerek, ayakta alkışlayarak ve ıslıklayarak tepki veren bir NPC kalabalığına sahip olacak. Yorum, hayatta kalanların performansını değerlendirirken, maçlara da eşlik edecek.

Görünüşe göre oynanabilir karakter olmayan bir isim listesi de belirmiş durumda. NPC’leri barındırmak için referanslardır, ancak maçta bir seçim yapmanın ne gibi bir etkisi olacağı belli değil. Öldürme tekrarları hayatta kalma modunda oynatılacak gibi gözüküyor. Cinayetinizi yeniden yaşatmanıza izin veriyor.

Mod sırasında oyuncuların yapması gerekenler hala bir gizem olsa da, bir noktada bir tankla başa çıkmayı gerektirebilir. Respawn henüz yol haritasındaki yeni modlardan bile bahsetmiyor. Bununla birlikte, Apex Legends’ın nasıl başlatıldığına bakılırsa, yeni özelliklerin veya modların gizli tutulması makul görünmektedir.

Bir diğer haberde ise Respawn yeni Legends (Efsaneler)’in geldiğini doğruladı ve bunlara bazı referanslar çıkarıldı. Dedikodusu yapılan Legends; Oktan ve Wattson‘dur, Tesla tuzağı ve stimulasyon yeteneklerini ifade edebilir.

Oyunu hemen indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Apex Legends İndir

Ayrıca oyunu bilgisayarınızda oynayıp oynayamayacağınızı öğrenmek için Apex Legends Sistem Gereksinimleri konumuza göz atabilirsiniz. Eğer Apex Legends’ta hangi ganimetlerin haritanın hangi noktasında olduğunu bilmek isterseniz Apex Legends Ganimet Yerleri konumuza göz atabilirsiniz.