Veri Madencileri PS5 ve Switch için Hi-Fi RUSH sürüm ipuçları buldu

Veri Madencileri PS5 ve Switch için Hi-Fi RUSH sürüm ipuçları buldu

Hi-Fi RUSH adlı yeni jubile güncellemesinin veri analizi sonucunda ortaya çıkan tişört tasarımları, Tango Gameworks tarafından geliştirilen ritim oyununun 2023 yılında PlayStation 5 ve Switch için piyasaya sürülebileceğini gösterebilir.

Her platform için benzersiz olan tişört tasarımlarını içeren klasörde, muhtemelen PlayStation ve Switch’e işaret eden iki tişört de bulunmaktadır. Muhtemelen PlayStation tişörtü üzerinde “I’m Here Baby!” yazılı mavi bir tişört ve Switch tişörtü üzerinde “Rock Out! Anywhere.” yazılı kırmızı bir tişört yer almaktadır. Aynı zamanda bu belirli mavi ve kırmızı renkler, PlayStation ve Switch marka renklerine neredeyse tamamen uyumlu durumdadır.

Diğer platformlar için özel tişörtler arasında, oyunun aynı gün Şubat 2023’te duyurulup piyasaya sürülmesine işaret eden “Shadow Dropped” yazılı özel Xbox yeşil tişört; Epic Games ve Unreal Engine motoruna işaret eden “This is Simply Unreal Epic!” yazılı özel gri Epic Games mağazası tişörtü; ve Steam kullanıcı incelemelerine uygun olan “Be Positive* Overwhelmingly” yazılı özel koyu gri Steam tişörtü bulunmaktadır. Bu üç tişört, jubile güncellemesi sayesinde zaten oyun içinde mevcuttur.

Aynı jubile güncellemesinde, bu tişört tasarımlarını içeren birlikte, DualSense kontrolleri için düğme rozetleri ve PC versiyonu için özelleştirilebilir ayarları olan adaptif tetikleyiciler de oyunun ayar menüsünde eklendi.