Yeni videoda Skull and Bones, Assassin’s Creed IV: Black Flag ile karşılaştırıldı

Yeni videoda Skull and Bones, Assassin’s Creed IV: Black Flag ile karşılaştırıldı


Ubisoft şirketi, Skull and Bones’u PC ve oyun konsolları için yeni piyasaya sürdü. Ve görünüşe göre, bazı oyuncular oyunu çok iyi karşılamadı. Ayrıca, Skull and Bones’un, on yıl önce piyasaya sürülen Assassin’s Creed: Black Flag’dan daha kötü olabileceği görünüyor.

Gameinvader kullanıcısı AC: Black Flag ve Skull and Bones arasında ilginç bir karşılaştırma paylaştı. Bu videoda Gameinvader, bu iki oyundaki korsan temalarını karşılaştırıyor ve sonuçlar sizi şaşırtabilir.

Başlayalım, belki duydunuz. Evet, Skull and Bones’da gemi baskını kötü. Düşman gemisine gerçekten baskın yapmak yerine, oyun sadece bir çıkartma sahnesini gösteriyor. Bu, Black Flag ile karşılaştırıldığında bir dezavantaj ve belirgin bir eksiklik.

Dahası, Assassin’s Creed: Black Flag’da oyuncular denize açılabiliyorken, Skull and Bones’da bu mümkün değil. Ubisoft’un oynanış için yüzme özelliğini devre dışı bırakmaya karar verdiğini tahmin ediyorum. Sonuç olarak, Skull and Bones’da gemiyi sadece güvenli bir limana geldiğinizde terk edebilirsiniz. Yine, Black Flag’da aldığımızla kıyaslandığında bu bir kötüleşme.

Ayrıca, bu bir oyun hizmeti olduğu için, Ubisoft bu unsurlara odaklandı. Sonuç olarak sahnelerde Assassin’s Creed: Black Flag’dan daha düşük kaliteli dudak senkronizasyonunu rahatlıkla fark edebiliriz. Yine de, bu beklenen bir şeydi. Black Flag tek oyunculu bir hikaye oyunuydu. Harika sahnelere ihtiyaçları vardı. Skull and Bones bir oyun hizmetidir. Bu nedenle, mimik konusunda karşılaştırılamazlar.

Grafik açısından Skull and Bones, daha iyi görünüyor, ancak bu beklenen bir şeydi. Skull and Bones’un en büyük sorunu, Assassin’s Creed: Black Flag’dan çoğu özelliği alıp, onları daha da kötüleştirmesi ve “Oyunlar Hizmet Olarak” yaklaşımıyla oyuncuları sömürmeye çalışmasıdır.