Warcraftın Mobil Oyunu 3 Mayısta Tanıtılacağı Duyuruldu

Warcraftın Mobil Oyunu 3 Mayısta Tanıtılacağı Duyuruldu

Geliştirici şirket Blizzard, yeni mobil oyunu Warcraft'ı 3 Mayıs'ta resmi olarak tanıtılacağını açıkladı. Blizzard'ın yayınladığı yazıda; “”Warcraft evreni, World of Warcraft ve Hearthstone'un temeli olan aydınlatıcı deneyimler ve sürükleyici oyun ile dünya çapında hayal gücünü yakalamaya devam ediyor” diyor. “Hareket halindeyken oynamak isteyen Azeroth kahramanları için yeni bir mobil oyun sunmaktan mutluluk duyuyoruz ve onu elinize almak için sabırsızlanıyoruz.” ifadeleri kullanıldı. 

Oyunun World of Warcraft dışında neler sunacağını veya hangi oyun mekaniklerinin kullanılacağını henüz bilmiyoruz. Dolayısıyla 3 Mayıs etkinliğinin birçok detayının ortaya çıkmasını beklemekten başka seçeneğimiz yok. 

Blizzard, 3 Mayıs'ta tanıtacağı Warcraft mobil oyununun PC'ye de gelip gelmeyeceği konusunda herhangi bir açıklama yapmazken, oyunun ücretsiz olup olmayacağı konusunda da henüz bir açıklama yapılmadı. Bu konuda birçok oyunsever için oyunun büyük bir ihtimalle ücretsiz olarak Google Play ve App Store'da yayınlanacağını belirtelim.