Wargroove Güçlü Bir Başlangıç Yaptı

Wargroove Güçlü Bir Başlangıç Yaptı

Wargroove

Wargroove

Geçen hafta Advance War-vari taktikleri oyunu Wargroove‘un piyasaya sürüldüğünü görmüştük. Epey parlak övgüler aldı. Şimdi, piyasaya sürülmesinden sadece birkaç gün sonra, İngiltere merkezli geliştirici Chucklefish, yeni güncellemeler ve içeriklerin yolda olduğunu açıkladı.

Oyunun resmi web sitesindeki yeni bir blog yazısında Chucklefish, oyun satışlarının yalnızca üç gün içinde “geliştirme maliyetini karşıladığını” doğruladı ve çok yakında çıkması gereken yeni gelişmeler yolda.

Gönderiye göre, lansman sonrası yama şu anda onaydan geçiyor. Güncellemenin bir dizi hata düzeltmesi ve AI’ya karşı çevrimiçi çok oyunculu haritaların kırılmasına neden olan sorunların ele alınması, çevrimiçi olarak Fog of War haritalarının çalışmamasına dikkat edilmesi gibi küçük iyileştirmeler yapıldığı söyleniyor.

Kısa vadeli planlara ek olarak, stüdyo yaşam kalitesi düzeltmelerini belirledi. Bunlardan bazıları, savaş sahnelerini hızlı bir şekilde atlamak, hızlı bir harita hareketini bir düğmeye basmadan etkin tutmak, S rank gereksinimlerini göstermek ve daha fazlası için çeşitli yollar içerir. Oyuna resmi olarak ne zaman uygulanacakları konusunda bir zaman dilimi yok.

Chucklefish ayrıca modding desteğinin yakında geldiğini ve bu çalışmanın PS4 sürümünde yapıldığını doğruladı. Ek olarak, “daha büyük bir içerik güncellemesi, DLC ve daha fazlası görülüyor.”

Wargroove şimdi PC, Xbox One ve Nintendo Switch için çıktı.