Warhammer 40 000: Battlesector için T’au Eklentisi 15 Şubat’ta Çıkıyor

Warhammer 40 000: Battlesector için T’au Eklentisi 15 Şubat’ta Çıkıyor


Warhammer 40,000: Battlesector, 40K evreninde elit uzay çıkarmalarını yönettiğiniz bir tur tabanlı strateji oyunudur. Oyuna yeni bir fraksiyon ekleyen genişlemesi ile Tau da oyuna katılıyor. Savaş rütbeleri, Necrons, Orks ve Khorne’un Şeytanlarına ek olarak, bu genişlemede teknoloji gotik evrenden gelen uzaylı varlıklar Tau da katılıyor.

Battlesector’daki Tau ordusu, gizlenmiş XV95 Ghostkeel, yüksek kalkanlı XV104 Riptide ve zayıf noktaları ortaya çıkaran XV88 Broadside gibi çeşitli savaş kıyafetleri sunmaktadır. Ayrıca, onların arsenalinde XV8 Crisis command battlesuits ve gizlenmiş XV25 savaş kıyafetleri de bulunmaktadır.

Diğer Battlesector DLC fraksiyonları gibi Tau, Capture and Horde modlarında ve çoklu oyuncu modunda oynanabilecek, ancak tek oyunculu kampanya mevcut değil. Bu, temel oyundaki heyecan verici hikayeden hoşlanan hayranlar için hayal kırıklığı yaratabilir, ancak belki de gelecekte bir devamını göreceğiz. Tau DLC’si 15 Şubat’ta Steam, GOG ve Epic platformlarında kullanıma sunulacak.