Warhammer 40,000: Space Marine 2’de Doom hayranlarına sevilen mekaniği olacak.

Warhammer 40,000: Space Marine 2’de Doom hayranlarına sevilen mekaniği olacak.

Bu yılın sonbaharında PC ve konsollarda Warhammer 40,000: Space Marine’in tam teşekküllü bir devamı geliyor. Oyuncuların 10 yıldan fazla süredir beklediği. Bir devam oyununa yakışır şekilde, bu oyun daha büyük ve ilginç olacak. Son Warhammer 40,000: Space Marine 2 ön incelemesinde, Doom hayranlarının takdir edeceği oyun mekaniğinden bahsedildi.

GamesRadar’ın raporuna göre, Warhammer 40,000: Space Marine 2’de yakın dövüşte düşmanları etkileyici bir şekilde yok etme mekaniği bulunuyor ve belli avantajlar getirecek. Benzer bir oyun mekaniği, modern Doom oyunlarında da bulunuyor.

Gazetecilerin belirttiği gibi, Warhammer 40,000: Space Marine 2’nin ana karakteri düşmanlarını kelimenin tam anlamıyla elleriyle parçalayabiliyor. Bu, etkileyici görünüyor ve gerektiğinde düşmanı hızlıca öldürmeye izin veriyor, ancak daha da önemlisi, zırh parçalarını yeniden tamir etmeye de olanak tanıyor. Ayrıca, diğer oyunlardan alınmış mekanikler de ön incelemede belirtildi. Örneğin, oyunda Batman: Arkham serisini hatırlatan ve saldırıyı engelleme ve düşmanı hızlıca öldürme imkanı veren bir parry sistemi bulunuyor.

Tiraniid ordularını yok etmek için Warhammer 40,000: Space Marine 2’ye 9 Eylül 2024’te PC ve konsollarda katılabileceksiniz.