Warner Bros. Stüdyosunun Son 7 Yılın En Çok İzlenen Filmi “Joker: İkili Çılgınlık” Fragmanı oldu

Warner Bros. Stüdyosunun Son 7 Yılın En Çok İzlenen Filmi “Joker: İkili Çılgınlık” Fragmanı oldu

Variety dergisi, Joker: İkili Çılgınlık filminin fragmanının son 7 yılın en çok izlenen Warner Bros stüdyo filmlerinden biri olduğunu rapor etti.

Dergiye göre, film 24 saat içinde 167 milyon izlenme sayısına ulaştı ve hatta geçtiğimiz başarılı Barbie filmini bile geride bıraktı. Warner Bros stüdyosunun filmleri arasında Joker’in devam filmi, izlenme sayısı açısından sadece 2017 yapımı It filmine geri kaldı, o dönem 197 milyon izlenmeye ulaşmıştı.

Dergiye göre bu, filme büyük bir izleyici ilgisi olduğunu gösteriyor. Joker: İkili Çılgınlık filminin muhtemelen çok iyi gişe rakamları elde edeceği ve belki de 2019 yapımı orijinal filmden daha fazla kazanacağı düşünülüyor. O film, R derecelendirmesi olan filmler arasında rekor kıran ve $1,078 milyar hasılat elde eden bir film olarak tarihe geçmişti.

Joker: İkili Çılgınlık, 2019 yapımı orijinal filmin doğrudan devamı niteliğinde olacak. Film, ilk filmin yönetmeni ve senaristi olan Todd Phillips tarafından yönetildi. Oyuncu kadrosunda Joaquin Phoenix, Lady Gaga, Zazie Beetz, Brendan Gleeson ve diğerleri yer alıyor. Film dünya prömiyerini 4 Ekim’de yapacak.