Watch Dogs 2 İlk DLC’sini PS4’te Çıkardı!

Watch Dogs 2 İlk DLC’sini PS4’te Çıkardı!

Dogs 2’nin ilk DLC paketini izle, T-Bone İçerik Paketi, PS4’te artık yok. Xbox One ve PC’de 24 Ocak 2017’de çıkan eklenti, Raymond Kenney olarak da bilinen orijinal Watch Dogs, T-Bone’dan gelen popüler bir karakterin etrafında dönüyor.

Paketin fiyatı 6,99 $ ‘dır ve sezonluk pasoda dahildir. Yeni bir Mayhem koalisyon mücadelesi, yeni bir Grenadier düşmanı türü, T-bone’in imza giysileri ve modifiye edilmiş bir okul otobüsü aracı özelliği olsa da, tek oyuncu görevleri dahil değildir.

Yayıncı Ubisoft ayrıca, Watch Dogs 2’nin tüm DLC paketlerinin konuk modunda oynatılabileceğini, yani paketin sahibi olan arkadaşlarınızla oynamamasına rağmen oynayabileceğiniz anlamına geldiğini açıkladı.

Paketin lansmanını kutlamak için, T-Bone Chaos Challenge adı verilen yeni bir oyun olayı yaşanıyor. Meydan okuma, her biri yeni arabalar veya oyun içi para ödülleri gibi ödüller içeren bir dizi zamanlanmış etkinlik içerir.

Watch Dogs 2 önemli çok oyunculu sorunlarla başlatıldığından, içerik paketi yamalar üzerinde harcanan zaman nedeniyle ertelendi.