Weird West Geliştiricisinin Sonraki Oyunu, İlk Kişiden Retro Bilim Kurgu Shooter Gibi Görünüyor

Weird West Geliştiricisinin Sonraki Oyunu, İlk Kişiden Retro Bilim Kurgu Shooter Gibi Görünüyor

2019 yılında Arkane Studios’un kurucusu Raphael Colantonio tarafından kurulan bağımsız stüdyo WolfEye Studios, 2022 yılında heyecan verici bir rol yapma simülatörü olan Weird West’i piyasaya sürdü ve stüdyo hala resmi olarak bir sonraki projesinin ne olacağını açıklamadı, bazı ayrıntılar yine de ortaya çıktı.

Stüdyonun başkanı ve yaratıcı direktörü Colantonio, GDC’de yayıncılara tanıttığı şu anda WolfEye Studios’un yeni oyununu Twitter’da paylaşmak için son zamanlarda gitti. İlginç olan şey, tweetlerden birini takip eden görüntünün gizemli bir proje çizimini göstermesi ve “retro tarzında bilim kurgu rol yapma oyunu” olarak nitelendirilen bir ifade içermesidir. Öte yandan, diğer bir tweetteki resimdeki tahtadaki metin de oyunun birinci şahıs perspektifinden olacağını düşündürmektedir.

WolfEye Studios’un ikinci projesini tanıtması ne kadar zaman alacağı henüz bilinmemekle birlikte, geliştiricinin Weird West’teki üstten bakış açısından, yeni oyundaki birinci şahıs bakış açısına nasıl geçeceğini görmek ilginç olacaktır. Yakın gelecekte oyun hakkında daha fazla detaylı bilgi almayı umuyoruz.