Whatsapp Toplu Mesaj Nasıl Gönderilir ?

Whatsapp Toplu Mesaj Nasıl Gönderilir ?

Yüksek reklam maliyetleri nedeniyle ürünlerinizi istediğiniz kitleye ulaştırmakta zorluk mu yaşıyorsunuz? Başta Google, Facebook ve Instagram gibi reklam platformlarında vermiş olduğunuz hizmetin veya ürünlerin satışını yapmak ciddi bir reklam bütçesi ayırmanız gerekmektedir. Buplatformlarda yapılan reklamların etkisi son dönemlerde oldukça düşüşe geçmişve reklamların tıklama oranları oldukça azalmıştır ancak Teknoltan firmasının sunduğu Whatsapp toplu mesaj gönderme programı sayesinde hem daha düşükmaliyetle reklamlarınızı kendiniz yapabilir hemde gerçek hedef kitlenize kolaybir şekilde ulaşabilirsiniz.

Tamamen güvenilir ve etkili bir reklam şekli olan Whatsapp toplu mesaj gönderme yöntemi ile satmak istediğiniz ürünleri, gerçekleştirdiğiniz kampanyaları vefırsatları bir kaç saniye içerisinde milyonlarca kişiye ulaştırmanız mümkün. Teknoltan ekibi tarafından hazırlanan Whatsapp toplu mesaj gönderme yazılımının kullanımı oldukça basittir, bilgisayarınızdan bir kaçadımda reklam kampanyanızı oluşturabilirsiniz. Hiç bir ek programa gerek duymadan kullanışlı ara yüzü ile elinizde bulunan mevcut telefon numaralarını sisteme yükleyip göndermek istediğiniz mesajı girin ardından mesajın gönderim aralığını belirtin, bu işlemlerin ardından program otomatik olarak Whatsapp üzerinden gönderimi başlatacaktır.

Neden Whatsapp Toplu Mesaj ProgramınıKullanmalıyım?
Whatsapp, günümüzde kullanılan en popüler sosyal ağ ve anlık sohbetprogramıdır. Google Play ve itunes verilerine göre aktif olarak iki yüzmilyondan fazla cep telefonunda yüklü olan Whatsapp’ı kullanarakişletmenizin marka imajını, satışlarını ve popülaritesini arttırabilirsiniz. Whatsapp toplu mesaj gönderme programı diğer pazarlama ve reklam yöntemlerine göre oldukça düşükmaliyetlidir, bugüne kadar yapılan pek çok reklam geri dönüş araştırmasında ilksırada yer alan bu yöntem size hem zaman kazandırır hemde özgürce reklamyapmanıza olanak sağlar.

Kullanıcı deneyimini göz önünde bulundurarak hazırlayacağınız telefon numaraları ile doğru zamanda yapacağınız reklamlardan anında geri dönüş alabilirsiniz. Hedef müşteri kitlenize sunacağınız cazip kampanyaları anında yollayabileceğiniz Teknoltan Whatsapp toplu mesaj gönderme programı diğer programlara nazaran daha uygun fiyatlıdır ve kullanıcıların ihtiyaçlarını iyi analiz ederek hazırlanmıştır. Whatsapp sınırsız toplu mesaj gönderimi yaparak rakiplerinizin hep bir adım önünde olursunuz, programı satın aldıktan sonra Teknoltan’ın uzman teknik ekibi size 7/24 canlı destek hizmeti sunar böylece merak ettiğiniz her şeyi hızlı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Program üzerinden yapacağınız gönderileri detaylı bir şekilderaporlayabilirsiniz, üstelik mesajın hangi numaralara başarılı bir şekildeiletildiğini görmenizde mümkün. Sizde daha az reklam bütçesi ile daha etkilibir reklam çalışması için 0422 311 12 00 numaralıtelefondan Teknoltan müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilir merakettiğiniz tüm soruların yanıtlarını uzmanından öğrenebilirsiniz.

Teknoltan Whatsapp toplu mesaj gönderme programını diğer yazılımlardanayıran bir diğer özellikte mesajlarınızı istediğiniz aralıkta yollayabilmeözelliğidir. Bu sayede her hangi bir spam veya bağlantı sorunu yaşamazsınızayrıca mesajlarınızın içerisine link ekleyerek Web sitenize ciddi anlamdaziyaretçi akışı yaratabilir ve sitenize gelen kişilerin farklı ürün veyahizmetlerinizi incelemesini sağlayabilirsiniz.

Müşteri memnuniyetine her zaman öncelik veren Teknoltan firması Whatsappsınırsız toplu mesaj programında sunduğu avantajlı fiyatlar sayesinde size endüşük reklam bütçesi ile maksimum kazancı sağlamaktadır.

Whatsapp Toplu Mesaj Gönderim Ücretleri

Programın en büyük avantajlarından birisi sınırsız bir şekilde gönderimyapabiliyor olmasıdır. Piyasada bulunan ve belirli bir limiti olan yada krediile satılan sistemlere sürekli para vermekten bıktıysanız Whatsapp sınırsız toplu mesaj programı tam size göre! Paket derdiyle uğraşmadan üstelik kredi kartıile programı satın alabilir ve hemen kullanıma başlayabilirsiniz. Üsteliködemenizi havale veya EFT ile yaptığınız taktirde %20’ye varan indirimkazanabilirsiniz.

Teknoltan Whatsapp toplu mesaj gönderme programını haftalık olarak satınalabilir böylece bir hafta boyunca programı deneyebilirsiniz. Memnunkaldığınızda ise aylık, yıllık yada süresiz bir şekilde satın alabilirsiniz.Bugüne kadar yüzlerce kurumsal firmaya başarılı bir şekilde Whatsapp toplumesaj gönderme hizmeti sağlayan Teknoltan’ın API desteği ile şirketinizinkullandığı özel yazılımlarla entegreli bir şekilde çalıştırabilirsiniz böylecekampanyalarınızı daha etkili ve planlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.Program hakkında daha fazla bilgiiçin https://teknoltan.com/whatsapp-toplu-mesaj/ adresini ziyaretedebilirsiniz.