Wolfenstein 2 DLC Paketleri Ve Sezon Geçişi Açıklandı

Wolfenstein 2 DLC Paketleri Ve Sezon Geçişi Açıklandı

Bu genişlemelerin birincisi, Episode Zero olarak adlandırılıyor, sezonluk geçiş sahipleri için lansman sırasında veya ön sipariş verenlere ücretsiz bonus olarak sunulacak. Bu eklenti, sizi, peş peşe gelecek olan sonraki üç DLC paketinde oynayacak olan oynanabilir kahramanlar üçlüsünü tanıtacak. 

Bir numaralı genişlemeye The Adventures of Gunslinger Joe deniliyor ve Joseph Stallion adlı eski yıldız bir profesyonel oyun kurucusu. İkincisi The Diaries of Agent Silent Death, sizi eski OSS temsilcisi Jessica Valiant olarak California’daki Nazi bankerlarına sızarken ve San Andreas Operasyonunun sırlarını keşfetmeye davet ediyor. Son DLC geliştirmesi The Amazing Deeds of Captain Wilkins olarak adlandırılıp, sizi Alaska’da bir Nazi operasyonunun parçalanması görevini sunacak. 

Bu aşamada açılımların sezon geçişinin dışında tek tek bulunup bulunmayacağı belli değil. Bethesda, oyun detayları ve çıkış tarihi gibi daha fazla bilginin “yakında” ortaya çıkacağını söyledi. 

Yakın zamanda, 7 Kasım’da konsol çıktığında Xbox One X için Wolfenstein II’nin geliştirileceği de açıklandı. Buna ek olarak oyun 184 sayfalık bir kitap bağlantısı alacak.