World of Warcraft'ın Oyuncular Tarafından Seçilmiş İlk Bineği Eklendi

World of Warcraft'ın Oyuncular Tarafından Seçilmiş İlk Bineği Eklendi

Geçtiğimiz yılın Eylül ayında Blizzard, World of Warcraft oyuncularından, hesaplarında Shadowlands etkin olan tüm oyunculara üretsiz olarak hediye verilecek yeni bir binek için oy vermelerini istemişti. Oyuncular ezici bir çoğunlukla Wandering Ancient'a oy verdi. Üstüne binilebilen büyük ve eski bir yürüyen apaç olan Wandering Ancient, artık oyunda uygun oyuncuların kullanımına sunuldu.

Oyunculardan beş farklı seçenek arasından seçim yapmaları istenildi: Wandering Ancient, Soaring Spelltome, Nerubian Swarmer, Curious Caterpillar ve Gooey Slimesaber. Seçenekler, kısa bir açıklama ile ancak herhangi bir görsel olmadan listelendi. Bu da oyuncuların her bir olası karakteri hayal ederek oy vermesini sağladı.

Wandering Ancient ezici bir çoğunlukla zirveye çıktı ve Blizzard ekibi , WoW'daki ilk binilebilir Eskiler'i işaretleyen yürüyen bir ağaç bineği yaratarak onu hayata geçirmek için çalışmaya başladı. Aynen küçük Çiçek Açan Antik evcil hayvan gibi, Wandering Ancient'in yaprakları da mevsimlerle değişecek.

Wandering Ancient, başlangıçta büyük Chains of Domination güncellemesiyle gelmesi amaçlanmışken , bunun yerine daha küçük 9.0.5 güncellemesiyle erken yayınlandı. Büyük Chains of Domination güncellemesi için henüz detaylar bilinmese de, oyun çıktığında oyuna birçok değişiklik ve yeni içerik getirecek.