WoW Classic: Yayın Tarihi, Sunucu Lansman Zamanı, Abonelik Sistemi, İndirme

WoW Classic: Yayın Tarihi, Sunucu Lansman Zamanı, Abonelik Sistemi, İndirme

WoW Classic

WoW Classic

Blizzard, orijinal oyunun sadece küçük işlevsellik ayarlarıyla yeniden yayımlanan World of Warcraft Classic ile zamanda geriye gitmenize izin veriyor. İşte daha basit bir Azeroth’a geri dönmek için bilmeniz gereken her şey.

Yayın Tarihi, Sunucu Lansman Zamanı

WoW Classic 27 Ağustos’ta dünya çapında lanse edilecek. Amerika’nın ve Avrupa’nın bazı bölgelerinde biraz daha erken bir zamanda başlayacak.

6 PM ET (Kuzey Amerika) Ağustos 26
3 PM PT (Kuzey Amerika) Ağustos 26
11 PM BST (Avrupa) Ağustos 26
8 AM AEST (Avustralya) Ağustos 27

Sunucular canlı yayınlanır yayınlanmaz katılım için yüksek talep ve olası uzun bekleme süreleri olacağını unutmayın.

Aynı ve Farklı Olanlar

WoW Classic, 1.12 yamasından itibaren orijinal vanilya World of Warcraft‘ın gerçek bir yeniden yaratımı olmayı hedeflemektedir. Bu, Burning Crusade genişlemesinden hemen önce, oyunu 22 Ağustos 2006 tarihinden itibaren durumuna getiriyor.

Klasik format, Molten Core ve Onyxia, klasik yetenek yapısı ve oyunun ömrü boyunca olduğu gibi dünyaya klasik baskınlar vaat ediyor. Orijinal oyunun savaş mekaniği, karakter modelleri ve yetenek ağaçlarını barındırıyor. Bu da oyunun baskın bulucu gibi bazı kolaylık özelliklerinin bulunmayacağı anlamına geliyor. Stüdyo, oyuncular tarafından hata olarak işaretlenen bazı sistemlerin aslında amaçlandığı gibi çalıştığını açıklığa kavuşturmak için bir “Hata Değil” listesi bile yayınladı.

Ancak, oyun tamamen dokunulmamış kaldı. Blizzard, oyunun orijinal WoW‘u yansıtmasını istedi, ancak bazı küçük yaşam kalitesi güncellemeleri yaptı.

Abonelikler Nasıl Çalışır?

Zaten World of Warcraft’a abone iseniz, WoW Classic’e de abone olursunuz. Bir abonelik size iki oyunda da hak verir. WoW Classic için bir WoW aboneliği için kaydolursanız, standart World of Warcraft’a da giriş yaparsınız.

WoW Classic Nasıl indirilir?

World of Warcraft Classic, kendi standart World of Warcraft kurulumunuzdan ayrı bir istemcidir. Bulmak zor olabilir. Battle.net launcher’nda kendi sekmesine sahip değil. Bunun yerine, World of Warcraft sekmesinde bulunabilir. WoW Classic’i “Yükle” butonunun hemen üzerindeki “Sürüm” açılır menüsünde bulabilirsiniz.