Xbox Game Pass 100’ün Üzerinde Oyun ile PC’de Piyasaya Sürülecek

Xbox Game Pass 100’ün Üzerinde Oyun ile PC’de Piyasaya Sürülecek

PC için Xbox Game Pass Geliyor

PC için Xbox Game Pass Geliyor

Microsoft‘un E3 vitrini bu yıl konsollarla ilgili olmayacak: Xbox Game Pass‘ın PC‘de nasıl çalışacağına dair ayrıntılar da dahil olmak üzere, bilgisayara odaklanacak. Resmi olarak gelecek ve en azından konsollarda bulunan sürümden biraz farklı olacak. Xbox Başkanı Phil Spencer dün yaptığı açıklamada, “Özellikle PC oyuncularının ve PC oyun geliştiricilerin ihtiyaçlarına yönelik bir hizmet tasarladık. Buna, tıpkı orijinali gibi, Xbox Game Pass adı verilir, ancak PC topluluğuyla birlikte geliştirdiğimiz yeni bir deneyim.” dedi.

Temelleri aynı; Sega, Paradox, Bethesda, Deep Silver ve Devolver gibi yayıncıların yayınladığı 100’den fazla oyundan oluşan bir kütüphane ile başlıyor. Her ay eklenen yeni oyunlarla, aylık ücret karşılığında bu oyunların çoğunu oynayabileceksiniz ve Microsoft’un kendi oyunları da piyasaya sürüldüklerinde eklenecek.

Şu an bilmediğimiz şey PC’deki Game Pass‘ın ne kadara mal olacağı ya da ne zaman mevcut olacağı. Xbox Başkanı, “Kütüphaneye gelen harika oyunlar ve PC oyuncuları için yeni Xbox Game Pass hizmetini ne zaman ve nasıl deneyimleyeceğinizle ilgili daha fazla ayrıntı dahil olmak üzere E3‘te daha fazlasını paylaşmayı dört gözle bekliyoruz.” dedi.