Xbox Game Pass Minecraft’ı Ekliyor

Xbox Game Pass Minecraft’ı Ekliyor

Minecraft Xbox Game Pass’da

Minecraft Xbox Game Pass'da

Xbox Game Pass kütüphanesi, bugün dünyadaki en büyük oyunlardan biriyle iyice genişliyor. Inside Xbox brifingi sırasında Mart ayında duyurulduğu gibi, Microsoft‘un sandbox oyunu Minecraft bugün Game Pass’a geliyor. Bu, oyunun tam Bedrock versiyonudur, yani sınırlı bir parçası değil.

Dahası, Minecraft’ı Xbox Game Pass üzerinden alan kişiler, bu ayın sonunda gelecek olan Village & Pillage güncellemesi de dahil olmak üzere gelecekteki tüm güncellemelere erişebilir.

Minecraft, Xbox, Nintendo Switch, PC (Windows 10 üzerinden), Gear VR, iOS ve Android arasındaki çapraz oynamayı destekler. Minecraft tarihteki en popüler oyunlardan biridir. Microsoft’un son sayımına göre, 91 milyon aylık oyuncusu var.

Xbox Game Pass, Microsoft’un, üyelerine aktif oldukları sürece kullanıcıların indirebilecekleri ve oynayabilecekleri büyüyen bir oyun kütüphanesine erişmelerini sağlayan, Xbox One’da kullanabileceğiniz bir abonelik hizmetidir. Minecraft, Xbox Game Pass’a gelen en yeni büyük oyunudur. Diğer büyük oyunlar arasında Halo 5 and Halo: The Master Chief Collection, Shadow of the Tomb Raider, Just Cause 4, tüm Gears of War oyunları ve Doom vardır.

Hizmetin ücreti aylık 10 dolardır. Ama yeni aboneler aylık 1 dolara kayıt olabilirler. Yalnızca Xbox One’da kullanılabilir, ancak Microsoft her cihaza getirmekten söz etti.