Xbox One 2 Yeni Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Ekledi

Xbox One 2 Yeni Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Ekledi

Xbox One Yeni Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları

Xbox One Yeni Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları

Larry “Major Nelson” Hryb Twitter aracılığıyla, iki oyunun daha artık Xbox One’ın geriye dönük uyumluluk olduğunu duyurdu. Eğer bir Xbox 360’a sahipseniz, muhtemelen her ikisini de Xbox Live Arcade oyunu olarak tanıyacaksınız.

İlk oyun olan Hydrophobia, PC ve PS3’e geçmeden önce 2010 yılında Xbox 360 için piyasaya sürülen ilk macera oyunudur. Oyun, varlıklı seçkinlerin rahatça yaşayabileceği devasa bir okyanus gemisinde gerçekleşirken, dünyanın geri kalanı aşırı nüfustan muzdariptir. Terörist bir saldırının ardından gemiyi su baskınlarına maruz bıraktıktan sonra isteksizce kurtarıcı olması gereken gemideki bir mühendis olan Kate Wilson olarak oynuyorsunuz. Zayıf diyalog ve seslendirme ile kalıplaşmış destekleyici karakterlere sahip. Ama etkileyici su görselleri ve gergin bir atmosferi var.

İkinci oyun Maraton: Durandal, ilk kez 1995 yılında PC’de piyasaya sürülen daha sonra Bungie tarafından 2007’de Marathon 2: Durandal adıyla Xbox 360 için çıkan birinci şahıs nişancıdır. Durandal oyuncuları, başka bir dünyadaki uzaylı medeniyetinin kalıntılarını, Dünya’nın işgalini durduracak bir şeyi bulmak için aramak zorunda olan bir güvenlik görevlisinin yerine koyuyor. Oyunun Xbox 360 sürümü, Xbox Live üzerinden dört oyunculu ekran ve sekiz oyunculu co-op’u destekliyor.