Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları Ekledi

Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları Ekledi

Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları

Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları

Xbox One oyuncularının artık konsollarında oynayabilecekleri iki oyun daha var. Microsoft’un Xbox Live programlama direktörü Larry Hryb, Xbox One’ın artık geriye dönük uyumluluk ile iki Xbox 360 oyununu daha desteklediğini Twitter’da duyurdu.

Hem Team Ninja’nın Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge‘i hem de RedLynx’in Trials Evolution‘ı Xbox One’ın geriye dönük uyumluluk listesine katılıyor.

PS3, Wii U ve Xbox 360 için Team Ninja tarafından geliştirilen Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge, orijinal DLC’nin yanı sıra çeşitli performans iyileştirmeleri ve geliştirmeler içeren gelişmiş bir Ninja Gaiden 3 portudur. Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge, ilk oyunun Mart 2012 çıkış tarihinden yaklaşık bir yıl sonra piyasaya sürüldü ve kunai tırmanma hızının artırılması, ay asası ve kusarigama gibi yeni silahların tanıtılması, düşman AI’nın iyileştirilmesi ve daha fazlası gibi bir dizi değişikliği yanında getirdi.

Trials Evolution RedLynx tarafından geliştirilmiştir. Trials Evolution, 2013’te iOS ve PC’de çıkmadan önce Nisan 2012’de Xbox 360 için piyasaya sürüldü. Liderlik tablosunda üst sıradaki yerinizi almak için çeşitli motosiklet denemeleri ile yüzleşmek ve üstesinden gelmek için görevler mevcuttur. Trials Evolution, çevrimiçi parkurlar oluşturmanıza ve paylaşmanıza izin veren iki parkur editörü (Lite ve Pro) içerir.