Xbox One, PS4, PC için Fallout 76 Beta Başlangıç Tarihi Açıklandı

Xbox One, PS4, PC için Fallout 76 Beta Başlangıç Tarihi Açıklandı

Fallout 76 Beta

Fallout 76 Beta

Bethesda, Fallout 76 beta programının 23 Ekim’den başlayarak Xbox One’a ve PlayStation 4 ve PC için 30 Ekim’e kadar oynanabileceğini duyurdu. Beta’yla ilgili Bethesda amacının “stres testi ve oyunu kırmak” olduğunu vurguladı. Bu, sunucuların “hedeflenen zaman aralıkları sırasında çevrimiçi olacağı anlamına gelir, böylece aynı anda mümkün olduğunca çok sayıda insanı elde edebiliriz.” dedi. Belirli zamanların henüz doğrulanmamış olmasına rağmen, şirket oyun seanslarının dört ila sekiz saat arasında herhangi bir zamanda devam edebileceğini söyledi. Genel olarak beta, lansmandan birkaç gün öncesine kadar devam edecek.

Bethesda ayrıca oyuncuların oyunların beta sürümleri yapma eğiliminde olduğu için işlerin kötüye gidebileceğini beklediğini söyledi. “bbeta devam eden bir çalışmanın versiyonu.” diye açıkladı. “Beta sırasında, muhtemelen görkemli bir dizi konu göreceksiniz; Tanıdığımız çoğu kişi ve pek çoğumuz yok. Amacımız, yardımınızla 14 Kasım lansmanına hazırlık aşamasında ortaya çıkan sorunları tespit etmek ve düzeltmektir. Başlama sırasında ve daha sonrasında, Fallout 76’yı mümkün olan en iyi deneyimi şimdi ve yıllar boyunca yapmak için tüm önerilerinize ve geri bildirimlerinize ihtiyacımız var.” diye devam etti açıklamaya.

PS4 ve Xbox One’da beta oynamak için bir PlayStation Plus veya Xbox Live Gold üyeliğine ihtiyacınız olacak. Fallout 76 bir çevrimiçi oyun olduğundan, son oyunda bu abonelikler de gerekecektir. Beta’ya erişmenin tek yolu, oyunu perakendecilere veya doğrudan Bethesda’dan ön sipariş vermektir.

Beta, 45 GB boyutunda olacak ve ön yükleme için mevcut değildir. PC oyuncularının resmi olarak piyasaya sürüldüğünde oyunu yeniden yüklemeleri gerekmeyecek, ancak konsoldakilerin lansman versiyonunu indirmesi gerekecektir. Bethesda betadan ilerlemeyi tam oyuna geçirmeyi planlıyor.

Fallout 76, 14 Kasım’da PS4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülecek. PC’de, oyun sadece Bethesda’nın kendi platformundan olacak, Steam‘den değil. 26 Eylül’de Sony, Fortnite dahil olmak üzere belirli üçüncü şahıslar için cross-play işlevselliğinin tanıtıldığını duyurdu. Ancak, Fallout 76 henüz bu oyunlar arasında yer almamaktadır.