Xbox One Yeni Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Ekledi

Xbox One Yeni Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Ekledi

Xbox One Yeni Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Dragon Age 2

Xbox One Yeni Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Dragon Age 2

Dragon Age 2‘nin piyasaya sürülmesinden yedi yıl sonra hala birçok hayranı var ve şimdi oyuncular artık Xbox Geriye Dönük Uyumluluk programının bir parçası olduğu için oynamaya bir şans daha kazanacaklar. Bugünden başlayarak, Xbox One‘da oyunun dijital bir kopyasını satın alabileceksiniz, ya da Xbox 360 diskiniz zaten varsa, Xbox One’ınıza yerleştirin ve ücretsiz oynamaya başlayın.

Dragon Age II, 2011 yılında çıktı ve geniş bir fantazi dünyasında geniş hikâye anlatımı ve macera dolu karmaşık bir rol yapma oyunudur. Geleneksel fantasy RPG‘nin ayırt edici özelliklerinin çoğuna sahiptir; Ejderhalarla savaşır, yeteneklerinizi yükseltir ve partinizi birleştirirsiniz. BioWare tarafından geliştirilen ve bir yıl önce ortaya çıkarılan Mass Effect 2 gibi, bir diyalog çarkı kullanarak oyundaki olaylara nasıl karşılık vereceğinizi siz seçersiniz. Bazı etkileşimler oyun oynamayı büyük ölçüde etkiler ve yolu belirler.

Eleştimenler oyun hakkında; harika yazıların mükemmel birleşimine, ses oyunculuğuna, oyuncu seçimine ve eğlenceli, hızlı tempolu bir mücadeleye sahip olduğunu belirttiler.

Daha önce de belirtildiği gibi, Dragon Age II’nin fiziksel bir kopyasına sahipseniz, Xbox One’ınıza yerleştirebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz. Alternatif olarak, başlığa dijital olarak sahipseniz, bunu Oyunlarım ve Uygulamalarm menüsünün İndirilmeye Hazır bölümünde bulabilirsiniz. Ayrıca, Dragon Age II’nin dijital bir kopyasını Xbox Store’dan US $20 / £15 / AU $49.95 fiyat karşılığında satın alabilirsiniz.