Xbox One Yeni Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Eklendi

Xbox One Yeni Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Eklendi

Xbox One Yeni Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu

Xbox One Yeni Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu

Microsoft, bir kez daha Xbox One’ın giderek artan geriye dönük uyumluluk kitaplığını genişletti. Bugün 1 yeni Xbox 360 oyunu mevcut yeni konsola ulaşıyor, bu popüler oyun: Saints Row 2.

Başlangıçta 2008’de Xbox 360’da (PS3’ün yanı sıra) piyasaya sürülen Saints Row 2, Grand Theft Auto‘nun ayarında saygısız açık dünya oyunudur. Selefi gibi, oyun ilk Saints Row olaylarından birkaç yıl sonra, kurgusal Stilwater şehrinde belirlenir. Oyuncular bir karakter yaratır ve üst düzey tarzda üç rakip grubu devirmek için insanları çetelerine yerleştirmelidirler. Saints Row 2, sandbox türünde büyük bir sıçrama sunamaz, ancak bu eğlenceyi azaltmaz. Baştan sona bu, en eğlenceli kentsel kaos oyunlarından biridir.

Her zaman olduğu gibi, oyunun fiziksel bir kopyasına sahipseniz, diski Xbox One’ınıza yerleştirebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz. Alternatif olarak, başlığa dijital olarak sahipseniz, bunu Oyunlarım ve Uygulamalarm menüsünün İndirilmeye Hazır bölümünde bulabilirsiniz. Ayrıca, Xbox Store’dan Saints Row 2’nin dijital bir kopyasını $10 / £9 / AU $14.95 karşılığında satın alabilirsiniz.