Xiaomi, PUBG Benzeri Battle Royale Oyunu Çıkardı: Survival Game

Xiaomi, PUBG Benzeri Battle Royale Oyunu Çıkardı: Survival Game

Survival Game: Battle Royale

Survival Game: Battle Royale

PUBG ve Fortnite‘ın büyük başarısından sonra, farklı akıllı telefon uygulama mağazalarında çok sayıda diğer online battle royale oyunları başladı. Şimdi Xiaomi, Hindistan’da Survival Game olarak adlandırılan kendi oyununu tanıttı. Şirket, Survival Game’in şu anda beta sürümünde olduğunu ve son yapının önümüzdeki haftalarda piyasaya sürüleceğini açıkladı.

Xiaomi, Survival Game‘in marka tarafından bağımsız olarak geliştirilen “büyük ölçekli, bilimkurgu 3D nişancı mobil oyun” olduğunu söylüyor. Belirtildiği gibi, Xiaomi’nin yeni uygulaması battle royale moduna dayanan bir savaş alanına sahip bir oyundur. Oyunda, oyuncular rakipleriyle savaşmak zorunda kalacaklar ve son kalan ise kazanan olacak. Oyun bilimkurgu karakterleri, silahları ve araçları olan benzersiz bir savaş sahnesine, büyük bir bilim kurgu dünyasına sahip.

Survival Game’de, her savaş bir uzay gemisinden bir harita alanına uçan oyuncularla başlar. Tıpkı PUBG gibi, oyuncular haritaya ne zaman ve nereye gideceğine karar verebilir. İnişten sonra silahlar, cephane ve daha fazlası gibi kaynakları arayabilir ve alabilirler. Motor ve araba sürebileceğiniz PUBG’den farklı olarak, Survival Game’de oyuncular bir uçağın yardımıyla uçabilirler. Kullanıcılar ayrıca kendi isteğine göre oyun çipleriyle özelleştirebilir. Xiaomi, bir oyuncunun akıllı telefonuna bağlı olarak en yüksek kalitede deneyimi sağlamak için Survival Game’in çoklu seviyelerde optimize edildiğini söylüyor.

Xiaomi’nin Survival Game beta sürümü şu anda yalnızca Android akıllı telefonlar için kullanılabilir. Oyuncular, şirketin web sitesindeki kapalı beta test ekibinin parçası olmak için başvurabilir. Özellikle, uygulamayı tamamlamak için bir Mi Topluluk profiline ve Telegram uygulamasında bir hesaba sahip olmanız gerekir. Uygulamayı doldurduktan sonra, bir bildirim alacaksınız ve marka sizi bir testçi olarak seçtiğinde Telegram grubu sizi davet edecektir. Ayrıca, beta testi için başvuru için son tarih 31 Ekim’dir.