“Yabancı: Romulus” Filminin İddia Edilen Hikaye Detayları Ortaya Çıktı!

“Yabancı: Romulus” Filminin İddia Edilen Hikaye Detayları Ortaya Çıktı!

World of Reel portalının verilerine göre, 20th Century Studios filmi “Yaratık: Romulus (2024)” için bir test gösterimi düzenledi ve Hollywood kulvarlarında hikayesi hakkında bazı varsayılan detaylar yayılmaya başladı.

Filmin nasıl algılandığına dair kesin bir bilgi yok, ancak açıklamalarda, iddia edildiğine göre, altı genç atıkçıdan oluşan bir grup merkezde yer almakta ve yüzyıldır terkedilmiş olan Weyland-Yutani keşif istasyonuna hırsızlık yaptıklarında başlarına gelen talihsizlik anlatılmakta. Rayn (Keiley Speni) atıkçıların lideri olacak, Andy (David Jonsson) ise onun android kardeşi olacak.

Filmin şiddet içerdiği ve özellikle de ünlü yüzlerin bu sefer kurbanları yaralayabilen dikenler aldığı belirtilmekte. Esasen, çıplak şiddet, yeni iterasyonun ayırt edici özelliği olmalıdır. “Romulus” adındaki isme gelince, filmin olayların geliştiği keşif istasyonunun adı olacağı anlaşılmaktadır. Ayrıca, açıklamadan anlaşıldığına göre, Spencer’ın canlandırdığı karakter, bir anlamda, xenomorflara karşı duran serinin “yeni Ripley”i olacak.

Bu sızıntı hakkındaki tüm detaylar bu kadar, şimdi film hakkında Spencer’ın ne söylediğini hatırlayalım:

“Bu film, ilk ve ikinci filmlerin arasındaki boşluğu doldurmalıdır. James Cameron’ın Alien’lerinde çalışan aynı ekibi davet ettiler. Xenoformları yaratan aynı insanlar, filmimizle de ilgilendiler. Kendilerinin 45 yıl önce üzerinde çalıştıkları eski projeleri izleme olanağı inanılmazdı.”

Spencer (“El Royale Oteli’nde İyi Bir Şey Yok”) dışında, filmde David Jonsson (“Endüstri”), Archie Reno (“Gölge ve Kemik”), Isabela Merced (“Transformers: Son Şövalye”), Spike Fern (“Gün Batımından Sonra”) ve Eileen Wu (“Evden Uzakta”) da rol almıştır. Önceki filmlerin aksine, şirket çalışanlarını, askerleri ve bilim insanlarını oynayan yetişkinlere odaklanan bu sefer genç nesil merkezde olacaktır.

“Yaratık: Romulus” filminin prömiyeri 16 Ağustos’ta yapılacak, yönetmen ve senarist Federico Alvarez (“Nefesini Tutma”)’dir.