“Yabancı: Romulus” R yaş sınırı derecelendirmesi aldı

“Yabancı: Romulus” R yaş sınırı derecelendirmesi aldı

Film şirketi 20th Century Studios, “Yaratık: Romulus (2024)” filminin yaş sınıflandırmasını duyurdu ve fanlar tarafından beklenmeyen bir şey yok. Sinema stüdyosunun resmi basın açıklamasına göre, film, diğer “Yaratık” serilerinde olduğu gibi “yetişkinler içindir” anlamına gelen R yaş sınıflamasını alacak – tek farkı, PG-13 derecesi verilen “Predatör” ile ilk çaprazlama. birleşme.

Kısa bir süre içinde, herkesin sevdiği korkunç uzaylı yine dünya pop kültürünün merkezinde olacak. Bu, yalnızca ağustos ayının ikinci yarısında sinemalarda gösterime girecek yeni bir film değil, aynı zamanda 2025 yılında Hulu’da yayınlanacak bir dizi de var.

“Romulus” hakkında konuşacak olursak, bunun buz gibi uzayın derinliklerinde geçen kanlı ve acımasız bir başka film olacağından şüphe edilmemelidir. “Yaratık: Romulus” yönetmeni Fede Alvarez’ın geçmiş çalışmaları göz önüne alındığında, bunun gibi bir yaş sınıflamasına şaşırmamak gerekiyor, özellikle de “Kötü Ruhlar”ın yeniden çevrimi gibi.

“Romulus” için neden R yaş sınıflandırmasının verildiği hakkında daha fazla bilgi şu anda açıklanmamıştır.

Son zamanlarda yayınlanan senaryo özeti göre, filmde bir grup insanın “terkedilmiş bir uzay istasyonunun derinliklerinde dolaşacağı ve sonunda herkes tarafından tanıdık ve sevilen efsanevi “Yaratık” ile yüzleşeceği” belirtiliyor. Beklendiği gibi, film büyük ölçüde 1979 yapımı orijinal filme benzer olacak.

“Yaratık: Romulus” filminin prömiyeri 16 Ağustos’ta yapılacak.