Yakın Zamanda Çıkacak Mobil Oyunlar

Yakın Zamanda Çıkacak Mobil Oyunlar

Yakında Çıkacak Mobil Oyunlar

Yakında Çıkacak Mobil Oyunlar

Her gün yeni bir oyun çıkmata, her gün yeni bir oyun keşfetmekte ve belki de her gün yeni bir oyun oynamaktayız. Bazılarının da çıkmasını merakla beklemekteyiz. Genellikle en çok merak edilen oyunlar büyük yapımlardan gelecek olanlardır. Önümüzdeki günlerde çıkacak merakla beklenen bir kaç oyun var. Biz de sizler için yakında çıkcak mobil oyunları listeledik.

1. Street Fighter IV: Champion Edition

1. Street Fighter IV: Champion Edition

Geçenlerde, Capcom Street Fighter IV: Champion Edition‘ı Android’e getireceğini tweet atarak belirtti. Artık Android’de bir Tekken oyunu var ve Capcom da klasik Street Fighter oyunlarından birini yakında Android’e getirecek.

2. Warriors of Waterdeep

2. Warriors of Waterdeep

Eski Dungeons and Dragons üzerine kurulu epik bir RPG arıyorsanız, belki de böyle bir şey yakında çıkacaktır. Artık D&D’nin Ludia ile ortak çalışmasıyla mobil cihaza dönüşünü işaret eden Warrior of Waterdeep için heyecanlanabilirsiniz. Oyun, Waterdeep şehrine dönerek sizi Sword Coast’a götürecek ücretsiz oynanabilir, Sıra tabanlı RPG olacak.

3. Warhammer Quest 2

3. Warhammer Quest 2

Harika grafikler içeren stratejik bir RPG olan Warhammer Quest 2‘nin beta testine katılmayı da deneyebilirsiniz. Tek yapmanız gereken [email protected] adresine bir e-posta göndermektir. Oyunun yakında piyasaya sürüleceği öngörülüyor, belki neye benzediğine bir göz atmak buna değer olabilir.