Yapımcılar, Fort Solis Temalı Filmin İlk Detaylarını Açıkladı

Yapımcılar, Fort Solis Temalı Filmin İlk Detaylarını Açıkladı

Mars’ta gizemler, entrikalar ve tehlikelerle dolu bir dünyaya oyuncuları çeken bilim kurgu gerilimi. Kontrolünüzde, acil bir sinyal aldıktan sonra Mars üssü Fort Solis’e varan mühendis Jack Liri bulunmaktadır. Ancak iniş yaptığınızda üssün boş olduğunu ve şiddet izleriyle dolu olduğunu keşfedersiniz. Personel ne oldu? Bu durumun arkasında kim veya ne var? Ve canlı olarak nasıl kaçabileceksiniz?

Gerçeği ortaya çıkarmanıza yardımcı olacak ipuçlarını keşfetmek için üssü araştırmanız gerekmektedir. Fort Solis’de çalışan insanların hayatı ve ölümleri hakkında size bilgi veren ses günlükleri, gözetleme kameralarının kayıtları ve geçmiş parçaları bulacaksınız. Ayrıca, ilerlerken, her şeyin ters gitmeden önce ve sonra personele ait kişisel video kayıtlarıyla karşılaşacaksınız.

Fort Solis sadece bir üs değil, keşfetmenizi bekleyen bütün bir dünyadır. Mars yüzeyi, yer altı tünelleri ve mühendislik, tıp ve iletişimden sorumlu çeşitli bölümler gibi farklı alanları ziyaret edebilirsiniz. Her bölgenin kendine özgü bir tasarımı, ses efektleri ve atmosferi vardır. Ayrıca, yeni ipuçları için veya sadece bu yerin güzelliğinin ve dehşetinin tadını çıkarmak için daha önce geçtiğiniz alanlara geri dönebilirsiniz.

Ayrıca, Roger Clark, Troy Baker ve Julia Brown gibi tanınmış aktörlerin oyunda rol aldığını belirtmek gerekir.

Minimum gereklilikler

İşletim Sistemi: Windows 10 / 11
İşlemci: Intel Core i5-4670 / AMD Ryzen 3 2300U
Grafik Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 / AMD Radeon RX 5600
Bellek: 16 GB
Disk Alanı: 17 GB
DirectX: 12.0

Tavsiye Edilen Gereksinimler

İşletim Sistemi: Windows 10 / 11
İşlemci: Intel Core i7-6800K / AMD Ryzen 5 PRO 1600
Grafik Kartı: NVIDIA GeForce RTX 3070 / AMD Radeon RX 6800
Bellek: 16 GB
Disk Alanı: 17 GB
DirectX: 12.0