Yapımcıya göre, Mana Vizyonları seride “en fazla içeriğe sahip”

Yapımcıya göre, Mana Vizyonları seride “en fazla içeriğe sahip”

Oyun Visions of Mana Square Enix’ten birkaç yeni ayrıntı ve izlenim aldı ve ayrıca diğer parti üyelerini gösteren yeni bir oynanış videosu aldı. Seri yapımcısı Masaru Oyamada ile yapılan sohbette ilginç olan, oyunda önceki bölümlere göre daha fazla içeriğin olduğunu belirtti.

Oyun süresine gelince, Oyamada, “Oyunun final sürümünü optimize etme aşamasında olduğumuzu ve bu nedenle bu durumun değişebileceğini ve şu anda net bir yanıt veremeyeceğimi” söyledi. Ancak oyunda kesinlikle seri içinde tadını çıkarabileceğiniz en büyük içerik olacak.

“Tabii ki, oyun süresi oyuncunun tempoya bağlı olarak değişecek. Bu bölümün rol yapma oyunu olarak çok büyük bir memnuniyet getireceğini hissediyoruz”. Ana görevin oldukça uzun olduğu olabilir, ancak oyuncular birçok yan görevi tamamlamak zorunda kalacak. Oyamada’nın sözlerine göre, oyun, PS One’daki Legend of Mana’yı (HowLongToBeat’e göre tamamlamak için 51 saat gerektiren) aşabilir.

Visions of Mana bu yaz Xbox Series X/S, PS4, PS5 ve PC için piyasaya çıkacak. Çıkış tarihi, optimizasyon ne kadar ilerlediğine bağlı olarak gelecek haftalarda açıklanabilir.