Yarının günü geldi – İlk Uluslararası Gelecek Oyunları 19 Şubat’ta başlıyor

Yarının günü geldi – İlk Uluslararası Gelecek Oyunları 19 Şubat’ta başlıyor


Daha önce Fidjital Oyunların büyük eleme aşaması hakkında yazdık. Şimdi, sadece oyunlarda değil, aynı zamanda gerçek sahalarda da sınıf gösterebilen modern çok yönlü sporcuların geleceğin Oyunlarında rekorlar kırmak ve şaşırtıcı performanslar sergilemek için hazır olduklarını duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz!

Resmi açılış töreni 21 Şubat’ta 19:00’da gerçekleşecek ve bu canlı etkinliğin yayınını resmi etkinlik grubunda izleyebilirsiniz. Ancak ilk maçlar 19 Şubat’ta başlayacak. Oyunçular, MOBA (Dota 2), fizijital hokey ve Warface + Lazer tag oyunlarında sadece parmaklarını değil, tüm kaslarını ısınacaklar.

Kızılkeni’de gerçekleşen Geleceğin Oyunları’ndaki tam disiplin listesi aşağıdaki gibidir:

  • “Spor” Meydan Okuma (Klasik sporların dijital eşlenikleri ile birleşimi: Futbol, Basketbol, Hokey, Dövüş Sanatları, Yarış, Kaykay, Sanal bisiklet yarışı ve BMX);
  • “Taktik” Meydan Okuma (Oyunlar ve lazer etik arasındaki savaşın birleşimi: CS2, Warface ve Standoff 2);
  • “Strateji” Meydan Okuma (Fiziksel aşamada, takımlar dayanıklılık ve zeka testlerinin serisine fizijital süper finalinde savaşırlar: Dota 2, LoL ve World of Tanks);
  • “Hız” Meydan Okuma (Efsanevi oyunların hız turu formatında koşulması);
  • “Teknoloji” Meydan Okuma (Drone yarışları, Robot Savaşı, Spor Programlama, Cybathlon, VR ritim simülatörü ve Dans simülatörü).

Yarışma programı hakkında daha detaylı bilgiye özel sayfa üzerinden ulaşabilirsiniz. Şu anda ilk yarış heyecanını solumak için resmi Geleceğin Oyunları sitesinde her disiplin ve yarışmalar hakkında detaylı bilgi bulabilirsiniz resmi sitede.

Bu tür benzersiz yarışmalar 3 Mart’a kadar devam edecek. Resmi sitede bilet almak için hala şansınız var. Yani tarihe nasıl tanıklık edildiğini görmek istiyorsanız, cesurca linke tıklayabilirsiniz .

Not: Haberin yazarı, ilk yarışma günlerini ziyaret etmeye ve etkinlik atmosferini hissetmeye çalışacak. Bu formatla nasıl yarışmalar yapılabileceğini öğrenmek için haberi takip edin.