Yeni 3 Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Eklendi

Yeni 3 Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Eklendi

Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları

Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları

Microsoft, büyüyen listeye üç tane daha Xbox One geriye geriye dönük uyumluluk oyunu ekledi. Bu üçlü bir kült favori aksiyon RPG‘dir; bir Sonic oyunu ve bir çift ünlü film özelliklerine dayanan bir oyun.

Bu üç eklenen oyunlar; Kingdoms of Amalur: Reckoning, Sonic Unleashed ve Aliens vs Predator. Amalur, Big Huge Games tarafından geliştirilen şu anda geçersiz olmuş tek oyunculu bir RPG. Yani dünyayı bir Amalur MMORPG’ye hazırlamak için tanıtılmalıydı, ama yine de bu proje hiç bir zaman düşmedi. Rhode Island eyaletinden büyük bir kredi alan bir stüdyonun tek projesi olmasının bir sonucu olarak, aynı zamanda bazı yasal drama merkeziydi. Bu yılın başlarında THQ, serinin haklarını devraldı.

Sonic Unleashed, kendi marifeti ile gelme eğiliminde olan 3D Sonic oyunlarından biridir. Bunda Sonic daha az muhteşem sonuçlara, güçlü bir isyana dönüşecek. Aliens vs Predator, tekil olarak ölümcül Predator ve gooey Colonial Marines’i Aliens‘in rolüne sokan 2010 aksiyon oyunudur.

Her zaman olduğu gibi, bu oyunlara zaten sahipseniz, diski sadece Xbox One‘ınıza yerleştirebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz. Bunları dijital olarak sahipseniz, bunları oyun koleksiyonunuzda bulabilir ve yeniden indirebilirsiniz.