Yeni 4 Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Ekledi

Yeni 4 Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Ekledi

Xbox One Yeni Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları

Xbox One Yeni Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları

Larry “Major Nelson” Hryb, dört oyunun artık Xbox One’da geriye dönük uyumlu olduğunu açıkladı. İlk üçü Lost Planet serisinin bir parçası, dördüncüsü ise Resident Evil oyunudur.

Ana hattın Lost Planet oyunlarının üçü de (Lost Planet: Extreme Condition, Lost Planet 2 ve Lost Planet 3) Lost Planet: Colonies adlı ilk oyunun altın baskısı gibi geriye dönük uyumludur. Başlangıçta Dreamcast’te yayınlanan bir oyunun genişletilmiş bir kesimi olan Resident Evil Code: Veronica X de artık geriye dönük uyumlu.

Capcom tarafından yayınlanan Lost Planet serisi, tümü buzul çağının ortasında olan bir gezegende yaşayan farklı kahramanların mücadelelerini takip eden bir dizi nişancıdan oluşuyor. Oynanış, seri boyunca gelişir. Ancak her bir oyun öncelikle sert ortamda hayatta kalmaya odaklanır, ayrıca yabancı yaratıklar ya da şirketlerden gelen askerlerle yapılan çatışmalarda gezegeni kontrol etmeye eğilimlidir.

Resident Evil Code: Veronica X, Resident Evil 2‘nin olaylarından sonra kardeşleri Chris ve Claire Redfield’ın hikayesini izleyerek serinin hayatta kalma korku oyununu sürdürüyor.

Bu dört oyundan herhangi birini Xbox One‘da oynamak için, kendi fiziksel Xbox 360 kopyalarına sahip olmanız veya dijital sürümlerini Xbox Live marketinden satın almanız gerekir.