Yeni Anthem Güncellemesi Legendary Görevler Ekliyor

Yeni Anthem Güncellemesi Legendary Görevler Ekliyor

Yeni Anthem Güncellemesi

Yeni Anthem Güncellemesi

BioWare, çok oyunculu odaklı, loot nişancı oyunu Anthem için yeni bir güncelleme ekledi. Bu yeni güncelleme olan 1.2.0 Güncellemesi, Anthem’de birçok yaşam kalitesi değişikliği uyguladı ve oyunun yaklaşmakta olan ana içeriği Cataclysm için bir şeyler hazırlamaya başladı.

Cataclysm’den bahsetmişken, bir blog gönderisine göre yayıncı EA, 30 Mayıs’taki bir canlı yayın sırasında etkinliğin neleri içerdiğine dair “ilk bakışı” sunacak. EA canlı yayın sırasında ne gösterileceği hakkında kesin bilgi vermedi. Gösteriyi Twitch veya Mixer’da izleyebilirsiniz.

1.2.0 Güncellemesinin çoğu yaşam kalitesi değişikliklerine ve hata düzeltmelerine yöneliktir. Bununla birlikte, güncelleme Anthem’in özellikleri, yaratıkları ve javelins’de iyileştirmeler yapar. Özellik değişiklikleri küçüktür. Örneğin, üç Emerald Abyss Legendary görevi eklenmiştir ve artık Freeplay’deyken dizginlere hızlıca gidebilirsiniz. Düşmanlar için Dominion Storm, Frost Brutes, Scar Hunters ve Scar Grenadiers, hepsi tanımlanıp öldürülmek için biraz düşürüldü veya biraz daha kolaylaştı. Javelins, bir düzine farklı Ranger, Colossus, Interceptor ve Storm Gears’ın temel hasarı ile hasarları arttırarak, pano boyunca yapılan güncellemeleri alıyor.

Güncelleme 1.2.0 için tam yama notları buradan EA’nın web sitesinde bulunabilir. Anthem Xbox One, PS4 ve PC’de kullanılabilir. Sistem gereksinimlerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Anthem Sistem Gereksinimleri