Yeni Anthem Güncellemesi Loot Hatasını Düzeltiyor

Yeni Anthem Güncellemesi Loot Hatasını Düzeltiyor

Anthem Güncellemesi

Anthem Güncellemesi

8 Mart Cuma günü kısa bir süre için Anthem‘deki bir hata, oyuncuların ortalamanın üstünde Masterwork ve Legendary eşyalarını almasına neden oluyordu. Bununla birlikte, konu, Anthem’in yorucu işini eski haline getiren oldukça büyük bir güncelleme olan Yama 1.0.3 ile hızla giderildi. Muhtemelen tahmin edebileceğiniz gibi, Anthem’in playerbase’i yamanın düzeltilmesinden memnun değil.

Kotaku’ya göre, hata ilk keşfedildiğinde, oyuncular BioWare’den oyundaki değişiklikleri korumalarını istemek için Reddit’e gittiler. Hata biraz daha uzun süre kalmış olabilir, ancak Yama 1.0.3 şaşırtıcı bir şekilde bir gün erken yayınlandı. EA bir tweet ile “Yeni Anthem yamasını programın önüne bırakıyoruz, böylece tüm platformlarda iyileştirilmiş kararlılık da dahil olmak üzere güncellemelerden ve düzeltmelerden yararlanabilirsiniz.” dedi. Ve ne yazık ki, Masterwork ve Legendary eşyalarında düşme oranını artırmak isteyenler için güncelleme, aslında hatayı düzeltmiş oldu.

Yama 1.0.3, hatayı gidermek için oluşturulmadı ve aslında Anthem’deki birçok önemli sorunu düzeltti. Güncelleme, 10 saniye sonra Critical Path, Agents, ve oyun dışı görevlerdeki mücadeleye ve 30 saniye sonra Legendary sözleşmelerine ve diğer oyun görevlerine geri dönebilmenizi sağlayan oyundaki respawn kısıtlamaları kaldırır. Common ve Uncommon ürünler de artık seviye 30 olan oyuncular için görünmüyor. Oyunun sesinin rastgele bir şekilde kesildiği örnekleri düzeltmesi gereken ses iyileştirmeleri de uygulandı. Yama 1.0.3, tüm platformlarda stabiliteyi artırıyor; PS4’ü rahatsız eden herhangi bir olası konsol çökmesini gidermek için tasarlandı.

Ne BioWare ne de EA loot drop oranının 8 Mart’taki seviyeye tekrar yükseltilip yükseltilmeyeceğini açıklamadı. Anthem’in en yeni güncellemesinin tam yama notları EA’nın web sitesinde buradan bulunabilir.