Yeni Arc Line Steampunk Taktik Rol Yapma Oyununun Hikaye Fragmanı Yayınlandı

Yeni Arc Line Steampunk Taktik Rol Yapma Oyununun Hikaye Fragmanı Yayınlandı


Fulqrum Publishing ve Dreamate Games, PC, Xbox Series X|S ve PlayStation 5 için 2024 yılında piyasaya sürülecek olan zengin hikayeye sahip tek oyunculu bir rol yapma oyunu olan New Arc Line için yeni bir hikaye fragmanı yayınladı.

New Arc Line oyunu, değişimin eşiğinde denge üzerinde duran bir dünyada geçiyor. Oyuncuları keşfetmeye davet eden bu oyun, sihir ve teknolojinin karşı karşıya geldiği zengin ama huzursuz bir krallığı keşfetme fırsatı sunuyor. Bu yeni fragman, Dreamate Games tarafından oluşturulan etkileyici dünyaya bir bakış sunuyor; burada yüksek saatli cihazlar fantastik yaratıklarla yan yana yer alırken, New World’ün lüks şehir manzarası, hayatta kalmak için mücadele eden ve en zor şartlarda kullanılan daha az şanslı insanlarla keskin bir tezat oluşturuyor.

New Arc Line’da oyuncuları, ölümcül aile hastalığına potansiyel bir tedavi umudu olan New World adlı bir yer bekliyor. Ancak bu bir sığınak mı yoksa bir yanılsama mı? Altın kaplamalı yüzeyin altında gerilim artıyor. Gizli sihir, stempunk tarzında yaratıcılıkla karşı karşıya geliyor, zenginler fakirleri sömürüyor ve insanlar ile yaratıklar arasında önyargılar yayılıyor. Bu istikrarsız topraklarda yabancı olan oyuncular, çatışmanın tam ortasında bulurlar kendilerini. Yaptıkları seçim sadece kendi kaderlerini değil, bu bölünmüş dünyanın geleceğini de belirleyecek.

Bu dev rol yapma oyununda her seçimin ağırlığı vardır ve bu da hikaye dallanmalarına ve etkileyici sonuçlara yol açar.

New Arc Line, 2024 yılında PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S platformları için piyasaya sürülecek.