Yeni Black Ops 4 St. Patrick Günü Güncellemesi PS4’te Yayında

Yeni Black Ops 4 St. Patrick Günü Güncellemesi PS4’te Yayında

Black Ops 4 St. Patrick Günü Güncellemesi

Black Ops 4 St. Patrick Günü Güncellemesi

Activision, Call of Duty: Black Ops 4 için iki hafta süren St. Patrick Günü temalı bir kutlama ilan etti. Etkinlik, PS4 için mevcut ve 26 Mart’a kadar devam edecek. Activision henüz söylenenden başka Xbox One veya PC için tarihleri duyurmadı. Ama bu bilgi de yakında gelecektir.

Call of Duty: WWII‘den dönen Shamrock & Awe adlı yeni etkinlik, Black Ops 4‘teki Blackout, Zombies ve Multiplayer moduna ve Black Market’teki St. Patrick Günü temalı güzelliklere yeni içerik katar. Ayrıca, etkinlik sırasında sadece Black Ops 4’e giriş yapmak, “Precious” jestini ve yeni bir animasyonlu arama kartını ücretsiz açar.

Blackout‘ta, battle royale birkaç yeşil renkli güncellemeden geçti. El bombaları veya tedarik droplarından tüm duman harita boyunca dağılmış zombilerin gözünde olduğu gibi artık yeşil renktedir. Haritadaki ilkbahara girdi, çiçekler açıyor ve kahverengi yapraklar tekrar yeşile dönüyor. Blackout’un haritası boyunca bronz potların gizli önbellekleri de gizlendi. Düşman oyunculardan ve zombilerden başka bir av peşinde koşuyorsanız, dans eden Leprikonların gürültülü kargaşasını takip etmek, küçük şeyleri izlemenize izin verecektir. Düşmanlardan önce onları bulmak ve yok etmek, seni “çok çeşitli güzellikler” ile ödüllendirir.

Shamrock & Awe, Zombies ve Multiplayer’da daha az ciddi değişiklikler yapıyor. Birincisi için, şimdi Homunculus dönüşümünü bulabilir ve kullanabilirsiniz ve bazı zombiler artık “batık gözbebekleri etrafında belirgin bir şekilde farklı bir renk tonuna” sahiptir. Bu zombileri yenmek, gizemli bir ödül sunar. Multiplayer oyununda, Fracture yeni bir isim olan Stockpile ile geri döndü ve düşmanlar şimdi kazanmak için toplanması gereken yoncaları düşürüyor.

Daha fazla St Patrick’s Günü hediyeleri arıyorsanız, Black Market’e gidip Shamrock Paketini satın alabilirsiniz. Sınırlı süreli paket on eşya sandığı, “Glorious Day” hareketi, Aziz Patrick Günü temalı savaş perdesi ve “Luck of the Irish” atlama paketini içeriyor ki bu size kullanmanız için yeni bir kanat giysisi sunuyor.

Black Ops 4, Xbox One, PS4 ve PC için kullanılabilir. Daha önce de belirtildiği gibi, Shamrock & Awe şu anda sadece PS4’te aktif, ancak sonuçta kutlama diğer sistemlere de gelecek.