Yeni Black Ops 4 Yama Detayları

Yeni Black Ops 4 Yama Detayları

Yeni Black Ops 4 Yama

Yeni Black Ops 4 Yama

Xbox One ve PC’deki Operation Absolute Zero‘nun piyasaya sürülmesinden sonra, Treyarch Call of Duty: Black Ops 4 için yeni bir güncelleme daha yaptı. Bu, öncelikli olarak Blackout modda ince ayar zırh dayanıklılığı ve onarımı üzerinde odaklanır, ancak aynı zamanda oyunun PC versiyonuna özgü bir avuç değişiklik yapar.

Treyarch’ın Reddit’te ayrıntılı olarak söylediği gibi, zırha Blackout modunda bir all-around nerf verildi. Seviye 2 ve 3 zırhının dayanıklılığı, Seviye 1 zırhınınkiyle eşleşecek şekilde azaltılırken, bir kerede taşınabilen zırh plakalarının sayısı 10’dan beşe düştü.

Dahası, Treyarch bir zırh plakasını kullanmak için gereken süreyi bir saniye artırdı. Geliştirici ayrıca zırhlara karşı Paladin silah hasarını “biraz artırdı”.

Treyarch, “Zırhı, bu yeniden tasarımla birden fazla silahlı çatışmadan geçtiğini görmekten memnun olurken, Seviye 2 ve Seviye 3 Zırhının biraz fazla dayanıklı olduğunu kabul ettik. Dayanıklılık bunların üzerine geri döndüğünde, oyuncular düşmanlarının Zırhını daha sık imha edebilmelidir.” diye yazdı.

Zırh ayarlamalarıyla birlikte Treyarch, Blackout’a Silah Camo desteği ekledi. Artık oyuncular çok oyunculu, Zombies veya Black Market‘te kazandıkları Camos’u battle royale modunda silahlarına uygulayabilirler. Geliştirici ayrıca, en yeni Zombies bölümü olan Dead of the Night bölümüne yönelik kararlılık iyileştirmeleri de dahil olmak üzere tüm platformlarda bir dizi sorunu ele aldı.

PC’ye özgü değişiklikler açısından Treyarch, oyuncuların retikül rengini değiştirmelerini engelleyen bir hatayı düzeltmiştir. Ayrıca ilk kez Create-A-Class menüsünü açarken öğretici ekranında bir konsol istemi görüntülenecektir. Reddit’te 19 Aralık güncellemesi için tam yama notlarını bulabilirsiniz.