Yeni Call of Duty Duyurulmamasına Rağmen Oynanabilir

Yeni Call of Duty Duyurulmamasına Rağmen Oynanabilir

Yeni Call of Duty

Yeni Call of Duty

Bu yılki Call of Duty henüz açıklanmadı, ancak görünüşe göre bazı insanlar oyunu zaten oynadı. Seçkin birkaç Amerikalı sporcu bu yılki oyunu oynadıklarını gösteren fotoğrafları sosyal medyada paylaştı.

Riley Ridley, Tajae Sharpe ve N’Keal Harry, her biri resmi bir etkinlikte yeni bir nişancı oyunu oynadıklarını gösterirken, All Games Delta ise daha fazla resme sahip.

Yayıncı, bu yılki Call of Duty’i henüz ilan etmedi. Ama geleneksel olarak, serideki her oyun başlamadan Mayıs ayında duyurulur. Yani duyurulması an meselesi diyebiliriz.

Yaklaşan nişancı üzerinde çalışanın Call of Duty: Infinite Warfare geliştiricisi Infinity Ward olduğunu biliyoruz. Infinity Ward ayrıca Modern Warfare alt serisini ve Call of Duty: Ghosts‘u geliştirdi. Bu yılki oyunun adının Modern Warfare 4 olduğu söylentileri var, ancak bu henüz doğrulanmadı.

Şimdilik bildiklerimize göre, Activision 2019’daki Call of Duty oyununun, geçen yılki Black Ops 4’ün geleneksel hikaye modundan uzak durmasına rağmen, tek oyunculu bir mücadele içereceğini doğruladı. Ayrıca, yeni oyunun “devasa bir çok oyunculu dünyaya” ve “eğlenceli co-op oynanışa” sahip olacağını da doğruladı.