Yeni Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone Sezonu Oynanabilir Captan Price'ı Barındırıyor

Yeni Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone Sezonu Oynanabilir Captan Price'ı Barındırıyor

Çarşamba günü, Call of Duty'nin resmi Twitter hesabı önümüzdeki günlerde yayınlanacka olan 4. sezon için bir fragman yayınladı. Fragman, Modern Warfare'in sevilen karakterlerinden biri olan Captain Price ve muhtemelen Warzone'un nükleer ağından oluşuyor. Infinity Ward 4. sezonu 3 Haziran Çarşamba günü yayınlayacak.

Yayınlanan fragman, Infinity Ward'ın 4. sezonda oyunu geliştirme planları hakkında pek bir şey anlatmıyor. Bunun yerine, oyunun hikayesi ve artan nükleer savaş tehdidi üzerine duruluyor. Oyuncular hala Bunker 11'in gizlş sırlarından bazılarını anlamaya çalışıyor ve bu soruların cevapları 4. sezonda açığa çıkacak.

 

Fragman ayrıca Captan Price için çok fazla sahneye yer veriyor ve hatta bir uçağın arkasında bir kadroya liderlik ettiği görülüyor. Oyuncular, Modern Warfare'in geçen yıl piyasaya sürülmesinden bu yana Captan Price'ı oynanabilir bir operatör olarak istemişlerdi. Yukarıdaki fragmana dayanarak Infinity Ward'ın Price'in Fiel'ın Call of Duty'nin en son operatörü olarak geri dönüşü ile dalga geçtiği görülüyor.

Infinity Ward, önümüzdeki hafta düzenlenecek olan lansmandan önce yeni sezon hakkında daha fazla bilgi verecek.