Yeni Cennet’in Hayaletleri: Banishers Grafikleri PC, PS5 ve Xbox Series S/X’te Karşılaştırıldı

Yeni Cennet’in Hayaletleri: Banishers Grafikleri PC, PS5 ve Xbox Series S/X’te Karşılaştırıldı


Dontnod Entertainment stüdyosundan geliştiriciler, Focus Entertainment yayıncılığıyla birlikte yeni bir rol yapma oyununu piyasaya sürdü. Oyun Banishers: Ghosts of New Eden adını taşıyor. Bu proje oyunculara hem canlı dünyadan hem de hayalet dünyasından gelen iki ana karakteri aynı anda kontrol etme imkanı sunuyor. Oyun hem PC hem de mevcut konsollarda oynanabiliyor. Yeni bir video, Banishers: Ghosts of New Eden’in mevcut tüm platformlardaki grafik karşılaştırmasını gösteriyor.

Performans analizi Banishers: Ghosts of New Eden ‘i paylaşan bir hayran ElAnalistaDeBits takma adını kullanıyor. Videosunda, oyunun görsel yönünün PC, PS5 ve Xbox Series S/X platformları arasındaki karşılaştırmasını açıkça gösterdi.

Beklendiği gibi, grafik açısından PC, Banishers: Ghosts of New Eden’in nesnelerin en uzak mesafede render edilmesi, en yüksek doküman ayrıntısı ve 4K native çözünürlüğe sahip olduğu en iyi platform oldu. Her iki konsol da biraz geride kalsa da, 60 FPS performans modu ve 30 FPS kalite modu sunarak daha yüksek çözünürlük sunuyor.

Görsel olarak, PS5 için Banishers: Ghosts of New Eden sürümünün, daha güçlü bir konsol olan Xbox Series X’te bile oyunu geride bıraktığı izlenimi ediniliyor. Ancak Sony konsolunda tuhaf bir sorun var: performans modunda FPS ortalaması sadece 50-56 kare/saniyeye ulaşıyor. Muhtemelen performans ilk yama ile geliştirilecektir.

Banishers: Ghosts of New Eden zaten piyasaya çıktı ve PC, PS5 ve Xbox Series S/X platformlarında oynamak için hazır durumda.