Yeni Destiny 2 Güncellemesi

Yeni Destiny 2 Güncellemesi

Destiny 2 Güncelleme

Destiny 2 Güncelleme

Bungie, DLC dışındaki kullanıcılara sunulan içerik miktarını artırmaya yönelik çabalarının bir parçası olarak PS4, Xbox One ve PC için yeni bir Destiny 2 güncellemesi yayınladı. Herhangi bir hatayı düzeltmek veya yeni birşeyi ele almak yerine, bu yama; Curse of Osiris’i satın almayanlar ile ilgilidir.

Bungie, sunucu bakım topluluğunu takiben kullanılabilen düzeltme güncelleştirmesi 1.1.1.2 için yama notlarını paylaştı. Bu yama ile; Bungie, Curse of Osiris‘in piyasaya sürülmesinden sonra DLC sahibi olmayanların erişemediği Iron Banner ve Faction Rally‘i genişletmek için daha önce yaptığı duyuruyu gerçekleştimiş oldu.

Topluluk yöneticisi David Dague geçenlerde bu değişikliklerin bu güncellemenin bir parçası olarak geldiğini söyledi. Curse of Osiris ile başlayan 2. sezonunun bir parçası olan ilk Faction Rally etkinliği, Aralık ortasında gerçekleşecekti. Ancak Destiny 2 oyuncuları dayatılan DLC paywall’dan dolayı sinirlendi. Bunun üzerine Bungie, tüm oyuncuların etkinliğie ve uygun ödüllere erişebilmesini sağlamak için etkinliği iptal etti.

Bir sonraki Iron Banner veya Faction Rally için yeni bir tarih ilan edilmedi. Ama Dague, “Oyun takvimi ile ilgili güncellemeler önümüzdeki hafta gelecek” dedi. Etkinliklerde mevcut Sezon 1 hediyeleri tüm oyuncular tarafından kullanılabilir olacak. Ancak, zırh süslemelerini içerecek olan yeni mevsimlik ödüller, Curse of Osiris sahibi olanlar ile sınırlı olacak.

Güncelleme 1.1.1.2 artık tüm platformlarda mevcuttur. Maalesef, Crucible’s Mayhem modundaki Warlock Super aksamasına değinilmiyor. Ancak Bungie zaten Aralık ayında oyuncuları, Dawning etkinliğinin 9 Ocak’ta sona ermesinden önce onu düzeltemeyeceği konusunda uyarmıştı.

Destiny 2 Güncellemesi 1.1.1.2 Yama Notları:

Iron Banner
– Curse of Osiris’e sahip olmayan oyuncular, kullanılabilir olduğunda Iron Banner’a tekrar erişebilirler.

Faction Rallies
– Curse of Osiris’e sahip olmayan oyuncular bir kez daha Faction Rally etkinlikleri sırasında Faction’larla anlaşabilirler.

Kaynak: 1