Yeni Dragon Age Oyun Ödülleri’nde Gösterildi

Yeni Dragon Age Oyun Ödülleri’nde Gösterildi

Yeni Dragon Age

Yeni Dragon Age

Aralık ayında gelen bir duyurudan sonra BioWare, Oyun Ödülleri sırasında bir sonraki Dragon Age oyununu tanıttı. Kısa bir fragman videosu, yapay dukular arasında yavaş yavaş yassı bir zemin ve merkezi bir hikaye figürüne işaret eden bir etiket gösterdi. “The Dread Wolf Rises (Dehşet Kurt Yükselir)” dedi.

Video o kadar kısaydı ki ondan çok daha fazla bilgi almak zordu. Ancak bu bildiri ile birlikte, BioWare‘in tanıtım döngüsünü başlatması ve daha fazla detayı paylaşması muhtemeldir. Son Dragon Age oyunu, Dragon Age Inquisition, 2014 Oyun Ödülleri’nde Yılın Oyunu onur ödülünü kazanmıştı. “The Dread Wolf Rises” sloganı, Dragon Age evrenindeki ihanet tanrısı Fen’Harel’e bir gönderme olabilir.

BioWare, gösteriye giden yolda Dragon Age ile ilgili bir duyuru yayınlamıştı ve geç saate kadar hayranlarının birçoğunun sevdiği serilerin geleceğine işaret ediyorlardı. Dragon Age ile birlikte stüdyo, Mass Effect‘in geleceği üzerinde çalıştığını da söyledi.

Bir blog yazısında, yönetici yapımcı Mark Darrah, yeni Dragon Age oyununun “oldukça uzun bir süredir” çalışmalarda olduğunu doğruladı. BioWare’in artık daha fazla ayrıntı paylaşmayacağını söyledi. Ancak oyunun, YJade Empire ve Baldur’s Gate’de de çalışan bazı “çekirdek” Dragon Age emektarları tarafından yapıldığını doğruladı. Darrah, ekibin “BioWare’in öykü anlatımını bir sonraki seviyeye taşımanın yollarını araştıran zor bir işi” olduğunu belirtti.