Yeni Dragon Ball Oyunu Mobil için Gelecek

Yeni Dragon Ball Oyunu Mobil için Gelecek

Dragon Ball Legends

Dragon Ball Legends

Mobil cihazlar için yeni bir Dragon Ball dövüş oyunu açıklandı. Bu Dragon Ball Legends olarak adlandırıldı ve bu sene iOS ve Android‘e geliyor.

Legends 3D dövüş ve kart oyun sistemlerinin bir kombinasyonunu sunuyor. Ayrıca her biri dövüşe üç karakter kazandıran dünyadaki diğer oyunculara karşı gerçek zamanlı olarak oynayabilmenizi sağlayan PvP sunuyor.

Bandai Namco, oyunun kontrollerinin mobil cihazlar için özelleştirildiğini söylüyor, bu yüzden konsol dövüş oyunlarında gördüğünüz uzun ve karmaşık kombinasyonlardan ziyade Legends, ekranın alt kısmında çeşitli kartları tarar ve taarruzları birleştirir. Örneğin sarı karta hafifçe vurmak bir menzilli saldırı tetikleyecek, kırmızı bir melee saldırısını aktive edecek ve özel bir hareket ise mavi olacak.

Goku, Piccolo, Frieza ve Nappa gibi seri stalwarts Dragon Ball Legends için doğrulandı, daha fazla ayrıntı çok yakında bekleniyor.

Umarız Legends en son Dragon Ball oyunu kadar iyidir. PS4, Xbox One ve PC’ye gelen FighterZ, geçen yıl epey beğeni toplamıştı.

Kaynak: 1