Yeni Fallout 76 Güncellemesi Oyunanış İyileştirmeleri Getiriyor

Yeni Fallout 76 Güncellemesi Oyunanış İyileştirmeleri Getiriyor

Fallout 76 Güncellemesi

Fallout 76 Güncellemesi

Bethesda, Fallout 76 için yeni bir güncelleme duyurdu. Yama, RPG’nin performans ve istikrarında bir takım iyileştirmeler yapmakta ve oyunda birçok hataları düzeltmektedir.

Yeni güncelleme belirli oyun ve performans sorunlarını çözüyor ve Fallout 76 oyun istemcisini ve sunucularını daha da kararlı hale getiriyor. Oyunun Xbox One sürümü için ek bölümler hazırlanmıştır ve bazı menüler oyun içi kararsızlığa neden olabilir.

Hata düzeltmeleri açısından, güncellemenin çoğu, mücadeleyle ilgili sorunları ele almaktadır. Ghoul ve Scorched Subayların öldürüldükten sonra nükleer kodları düşürmelerini engelleyen bir aksaklık olduğu gibi, belirli düşmanların amaçlanandan daha fazla kovalayabildiği bir sorun giderildi. PvP oyun için, intikam peşinde koşarken veya başka birinin sizi avlamak için doğru kep ödülü göreceksiniz. PvP oyunda ölmümden sonra respawning şimdi diğer oyunculara karşı düşmanlık durumunuzu doğru şekilde temizleyecektir. Eğer “Seek Revenge” seçeneğini tıklamazsanız.

Fallout 76’nın yeni güncellemesinde uygulanan değişikliklerin tam listesi için, Bethesda’nın ana web sitesindeki tam yama notlarına göz atabilirsiniz.