Yeni Fallout 76 Güncellemesi

Yeni Fallout 76 Güncellemesi

Fallout 76 Güncellemesi

Fallout 76 Güncellemesi

Bethesda, Fallout 76 için yeni bir güncelleme daha yaptı. En son yama, PS4 ve Xbox One ve PC’de 3 GB ile yaklaşık 5 GB boyutundadır ve tüm platformlarda hata düzeltmelerinin yanı sıra oyuna özel bazı CAMP iyileştirmeleri ve SPECIAL saygınlık kazandırır.

Her şeyden önce yeni güncelleme, CAMP öğelerinin yanında veya üstünde oluşturduğunuzda, kayalar ve küçük ağaçlar gibi küçük engellerin otomatik olarak temizlenmesini sağlar. Ayrıca Epic, CAMP konumunuzun başka bir oyuncu tarafından işgal edilmesi durumunda oturum açtığınızda sizi bilgilendirecek bir bildirim sistemi uygulamaya koymuştur. Bu oturumda kalmaya karar verirseniz, Bethesda CAMP’inizi başka bir yere ücretsiz olarak yerleştirebileceğinizi söylüyor. Farklı bir oturuma katılmayı tercih ederseniz, CAMP’iniz boşsa otomatik olarak orijinal yerinde görünecektir.

CAMP geliştirmelerinin ötesinde, yeni güncelleme, seviye 51’e ulaştığınızda SPECIAL’inize saygı duymanızı sağlar. Bu noktada, yeni bir Perk Card’ın kilidini açma seçeneğiniz veya her seviye yükselişinizde bir SPECIAL noktasını yeniden tahsis etme seçeneğiniz olacaktır. Bethesda ayrıca PC sürümü için yeni ekran seçenekleri; özellikle 21:9 çözünürlük desteği, görüş alanı ve alan slider derinliği ekledi.

Aynnı zamanda en son güncelleme, bir dizi dengeleyici seçeneğin yanı sıra uzun bir hata düzeltmeleri listesidir. Diğer şeylerin yanı sıra, Scorchbeast Queen şimdi daha öncekinden daha sık yere inecek. Super Mutants barutu daha az sıklıkta düşürürken, .308 cephane şimdi bir ila beş yığın halinde düşecek. Tam yama notlarını Bethesda’nın web sitesinde bulabilirsiniz.

Bethesda, yıl bitmeden Fallout 76 için en az bir güncelleme daha yayınlamayı planlıyor. Geliştiricinin daha önce belirttiği gibi, 18 Aralık’ta, “toplumun ortaya koyduğu istikrar ve diğer endişelere odaklanacak” bir başka yama dağıtımı planlanıyor. Daha sonra, 2019’un başlarında Bethesda, Fallout 76’da “çeşitli oyun içi etkinliklere” başlayacak. Her biri farklı olacak ve tipik Fallout 76 oyununun bir tür “ilginç twist” özelliği olacak.