Yeni Fortnite Güncellemesi Çıktı

Yeni Fortnite Güncellemesi Çıktı

Fortnite Güncelleme

Fortnite Güncelleme

Epic Games, nispeten kısa bir bakım periyodunu takiben, PC, PS4 ve Xbox One’da Fortnite için yeni 2.2.0 güncellemesi yayınladı. Daha önce ayrıntılarıyla belirtildiği gibi, öncelikle Battle Royale ile, haritanın yeni güncellenmiş bir versiyonunu, oyun öncesi sesli sohbetini ve daha fazlasını ekliyor.

Haritadaki güncellemeler, düzeltme ekinin en önemli bileşeni. Öncelikle haritanın batı yarısına yeni alanlar eklendi, buraların doluluk oranı şimdiye kadar biraz seyrekti. Buna yeni bir şehir bölümü ve yeraltı mayınları dahildir. Varolan alanlar da Epic’in çeşitli biyomlar arasında daha fazla farklılaşma sağlayan bir yenileme alıyor. Öncü sistemleri tasarımcısı Eric Williamson son zamanlarda söylediği gibi, “Batak daha batak gibi hissettiriyor, dağlar daha dağ gibi hissettiriyor. Gerçekten, haritanın farklı alanları daha benzersiz hissediliyor.”

Epic ayrıca yeni bir seviye akış sistemi çıkardı. Epic, doğrudan oyun üzerinde bir etkiye sahip olmamasına rağmen “zengin haritayı ve geliştirilmiş performansı güvence altına alıyor” diyor. Konsollar üzerindeki yükleme süreleri “büyük ölçüde azaltıldı” ve genel olarak daha az sıkışma olmalı. Yerlere yeni su ve çim/yeşillik efektleri uygulanan çeşitli görsel iyileştirmeler de uygulanmıştır.

Diğer yeni özellikler arasında, oyun öncesi lobide sesli sohbet eklenmesi, keskin nişancı tüfeği üzerindeki mesafeyi göstermek için killfeed güncellemesi ve Scoped AR’ın görüş alanının yenilenmiş hali mevcuttur. Epic, oyun üzerindeki etkisini değerlendirdiğinde yalnızca geçici bir önlem olabileceği halde yakın ateşin kaldırılması için bir başka önemli değişiklik yapılmadı.

Tam yama notları Epic’in web sitesinde bulunabilir. Fortnite: Battle Royale ücretsiz indirilirken Save the World modu ücretli olarak erken erişimdedir.

Kaynak: 1