Yeni Fortnite Güncellemesinde Neler Var? İşte Detaylar

Yeni Fortnite Güncellemesinde Neler Var? İşte Detaylar

Fortnite'ın diğer battle royale ve hizmet oyunlarına kıyasla en güçlü yönlerinden biri, yeni içerik ve diğer değişikliklerle ne kadar düzenli olarak güncellendiğidir. Gerçektende Epic, Fortnite'a düzenli güncelleme getirerek oyunun güncel kalmasını sağlıyor. Diğer Battle Royale oyunlarının oyuncuları sevdiği oyunlarda bu tarz güncellemeyi elbetteki isteyeceklerdir. Düşüşe geçen oyunlarda güncelleme şart olduğu gibi en az iyi giden oyunlarda da oyunu taze tutmak çok önemlidir. 

Fortnite güncellemesi ne zaman çıktı?

En son Bölüm güncellemesi 13 Eylül 2021'de yayınlandı ve şu anda tüm saat dilimlerinde ve platformlarda yayında, bu nedenle oyununuzu en son sürüme güncelleyebilmelisiniz. 

Tweet'e ulaşmak için buradaki linke tıklayabilirsiniz…

Fortnite güncellemesindeki yenilikler neler?

Fortnite'ın bu yeni sezonu, haritaya Sideways şeklinde ürkütücü yeni bir faktör getiriyor. Oyunda büyük bir değişiklik olarak ilk göze çarpan ana gemiden haritanın rastgele bölgelerine tılsımlı küplerin düşmesi oldu. Sideways'in tam olarak nerede açıldığı bilinmediği gibi oyunun kaderini değiştireceğinden şüphemiz yok.  

Yan silahlar

Oyuna yeni eklenen bir diğer özellik ise yeni ve çok güçlü silahların bulunması. Bu silahlar Sideways'te küplerin olduğu bölgede bulunacak. Silahları lootlayabilmek için ise küp canavarlarının üstesinden gelmeniz gerekecek. Canavarlar aynı zamanda öldüklerinde silahlarınızı yükseltebilecek bir tür üretim parçaları bırakacaklar. 

Bir başka yeni değişiklik de oyuncuların barlarını bağışlamaları için paylaşılan fonların eklenmesidir – adada otomatik kulelerin onları çetelerden korumak için nereye inşa edilmesi gerektiğine karar vermek. Oyuncuların bir sonraki değişikliğin ne olacağına karar vermelerini sağlayacak eğlenceli küçük bir deney.

Epic ayrıca bunun, bir sonraki rotasyona hangi silahların eklenebileceğini seçmeye yardımcı olan oyuncular tarafından takip edilmesi gereken bir emsal olduğunu belirtti.