Yeni Fortnite Kıyafetleri Geldi

Yeni Fortnite Kıyafetleri Geldi

Yeni Fortnite Kıyafetleri

Yeni Fortnite Kıyafetleri

Fortnite‘da giyecek yeni bir şey mi arıyorsunuz? Epic, V-Bucks ile satın alabileceğiniz yeni Raven ve Jailbird kıyafetleri ve malzemeleri piyasaya sürdü.

Raven Outfit (2.000 V-Bucks), parlayan mor gözler, tüylü bir pelerin ve keskin ayakkabılarla ekstra ürkütücü görünmenizi sağlar. Aynı zamanda, Edgar Allan Poe’nun “The Raven” kitabına atıfta bulunan “Nevermore” setinin bir parçası olarak Iron Cage back bling ile birlikte geliyor. Ayrıca 800 V-Bucks karşılığında Tüylü Flyer planörünü de satın alabilirsiniz.

Bu arada Jailbird kostümleri, “Moisty’nin en çok arananları” gibi giyinmenizi sağlar. Bunlar, her ikisi de 1.500 V-Bucks’a mal olan Scoundrel ve Rapscallion adlı kadın ve erkek versiyonları arasında yer alıyor. The Scoundrel, Strongbox back bling ile birlikte gelirken, Rapscallion, Burgle Bag back bling içeriyor. Ayrıca 800 V-Bucks için Nite Owl baltasını veya 800 V-Bucks için Starry Flight planörünü de alabilirsiniz. Bunların hepsi Jailbird koleksiyonunun bir parçası.

Diğer Fortnite öğelerinde olduğu gibi, bunları oyun içi mağazadan da satın alabilirsiniz. Yalnızca sınırlı bir süre için kullanılabilirler, bu nedenle ilgilenirseniz hızlı bir şekilde hareket etmelisiniz.