Yeni Fortnite Skinleri

Yeni Fortnite Skinleri

Yeni Fortnite Kıyafetleri

Yeni Fortnite Kıyafetleri

16 Ağustos için Yeni Kıyafetler
Yeni skinler artık Fortnite: Battle Royale’de mevcut. Norse ve Sunshine & Rainbows skinleri dahil olmak üzere V-Bucks ile satın alabileceğiniz iki yeni kıyafet seti vardır. Norse seti; Magnus skin ve Enduring cape back bling’i (her ikisi için 2.000 V-Bucks) ve Forebearer baltasını (800 V-Bucks) içerir. Sunshine ve Rainbows seti; Brite Gunner and Brite Bag back’i (her ikisi için 1.500 V-Bucks) ve Brite Bomber kostümü (1.200 V-Bucks) içerir. Ayrıca Rainbow Smash baltasını (1.500 V-Bucks) satın alabilirsiniz. Görsellerde tüm yeni kıyafetleri ve malzemeleri görebilirsiniz.

15 Ağustos için Yeni Kıyafetler
En son Fortnite kıyafetleri geldi ve bazıları en tuhafları diyebiliriz. Şimdi herbiri 2.000 V-Bucks’a Flytrap ve Leviathan skinlerini alabilirsiniz. Venus Flyer planör (1.200 V-Bucks) ve Tendril balta (800 V-Bucks) dahil olmak üzere her biri için ilgili öğeler de vardır. Leviathan kıyafetleri Fish Tank back bling ile birlikte gelirken, Planetary Probe planörünü (1.200 V-Bucks) ve Global balta (1.200 V-Bucks) da alabilirsiniz. Görsellerde tüm yeni skinleri ve öğeleri görebilirsiniz.

14 Ağustos için Yeni Kıyafetler
Epic, V-Bucks ile satın alabileceğiniz yeni Raven ve Jailbird kıyafetleri ve öğeleri piyasaya sürdü. Raven Outfit (2.000 V-Bucks), parlayan mor gözler, tüylü bir pelerin ve keskin ayakkabılarla ekstra ürkütücü görünmenizi sağlar. Aynı zamanda, Edgar Allan Poe’nun “The Raven” kitabına atıfta bulunan “Nevermore” setinin bir parçası olarak Iron Cage back bling ile birlikte geliyor. Ayrıca 800 V-Bucks için Feathered Flyer planörünü de satın alabilirsiniz.

Bu arada Jailbird kostümleri, “Moisty’nin en çok arananları” gibi giyinmenizi sağlar. Bunlar, her ikisi de 1.500 V-Bucks’a mal olan Scoundrel ve Rapscallion adlı kadın ve erkek versiyonları arasında yer alıyor. The Scoundrel, Strongbox back bling ile birlikte gelirken, Rapscallion, Burgle Bag back bling’i içeriyor. Ayrıca 800 V-Bucks’a Nite Owl baltasını veya 800 V-Bucks’a Starry Flight planörünü de alabilirsiniz. Bunların hepsi Jailbird koleksiyonunun bir parçası.

Diğer Fortnite öğelerinde olduğu gibi, bunları oyun içi mağazadan da satın alabilirsiniz. Yalnızca sınırlı bir süre için kullanılabilirler, bu nedenle ilgilenirseniz hızlı bir şekilde hareket etmelisiniz.