Yeni Ghost Recon: Wildlands Özel Operasyon Güncellemesi Gelecek Hafta Geliyor

Yeni Ghost Recon: Wildlands Özel Operasyon Güncellemesi Gelecek Hafta Geliyor

Ghost Recon Wildlands Special Operation 4

Ghost Recon Wildlands Special Operation 4

Ubisoft, bir sonraki (Special Operation) Özel Operasyonun 27 Şubat’ta Ghost Recon: Wildlands‘a geleceğini duyurdu. Özel Operasyon 4, yeni PvP ve PvE içeriğinin yanı sıra topluluğun talep ettiği bazı özellikleri de tanıtacaktır.

Özel Operasyon 4’e yepyeni bir PvE modu eklenmiştir. Ama Ubisoft bunun için “dayanıklılığınızı test etmek” bilgisinden başka bir detay vermedi. Bir blog yazısında, geliştirici modu ilk kez tamamlamanın yeni bir kıyafeti açacağını ve daha fazla bilginin “yakında” paylaşılacağını söyledi.  PvP tarafında, Ghost War çok oyunculu Özel Operasyon 4’te yeni bir sınıf ve iki ek harita alacak. Yeni Ghost War sınıfı, 6 Mart’ta herkes için canlı olmaya başlamadan önce bir hafta boyunca Year 2 Pass sahiplerine özel olacak.

Topluluk tarafından istenen bazı özellikler de Özel Operasyon 4’te yayınlanacaktır. Artık solo mücadelede günün saatini değiştirebileceksiniz. Hem Battle hem de Prestige Crates güncellendi, tüm ses hatları ve birkaç duygu düzeltildi. Prestige Crates, daha nadir bulunan eşyaları daha sık drop yapacaktır. Yeni bir tarayıcı, seçtiğiniz kriterlere göre özel eşleşmelere bakmanıza izin verecektir. Challenges, Prestige Credit ödüllerini de arttırmış olacak ve havuza iki yeni PvP etkinliği ekleniyor.