Yeni Iron Harvest Oynanış Fragmanı Çıkış Tarihi ile Yayınlandı

Yeni Iron Harvest Oynanış Fragmanı Çıkış Tarihi ile Yayınlandı

Iron Harvest

Iron Harvest

Iron Harvest büküm ile bir mech oyunudur. Galakside egemen olmak için yıldızların arasında savaşan dev, füzyon enerjili savaş makineleri yerine, bu mekanik canavarlar WW1’den hemen sonra savaşta ve hepsi buharla çalışıyor.

Son birkaç yıldır King Art Games’te geliştirildi ve 2018’de çok başarılı bir Kickstarter kampanyasıyla büyük bir ilerleme kaydetti. Bu yılın başlarında Deep Silver tarafından seçildi ve Gamescom’da yayıncı 1 Eylül 2020’de piyasaya sürüleceği açıkladı.

Iron Harvest Oynanış Fragmanı

Iron Harvest’in güçlü görsel tarzı, görsel sanatta kökleşmiş olduğu gerçeğine büyük ölçüde atfedilebilir: Oyun, Polonyalı sanatçı Jakub Rozalski’nin çalışmalarına dayanıyor ve aynı zamanda masa oyunu Scythe’i de içeren bir alt tarih kurgusu olan “World of 1920+” nın bir parçası. Rozalski’nin Facebook sayfası, “geleneğin modernlik ile çarpıştığı ve dünyanın hala haritadaki sırlarla ve boşluklarla dolu olduğu” bir zaman olarak açıklıyor.

Yeni fragman bu tarihe bir bakış atmamızı sağladı ve aynı zamanda çok umut verici bir oynanış sergiliyor. Iron Harvest Steam ve GOG‘da sunulacak ve daha fazla bilgi içeren bir web sitesine buradan ulaşabilirsiniz.